Search
Generic filters

Bowers & Wilkins P7

 itemprop
Bowers & Wilkins P7

Enestående lydkvalitet

Bedre lyd for pengene er ikke let at finde. Bowers & Wilkins P7 er simpelthen nogle af de bedste hovedtelefoner, du kan slutte til din smartphone.

Lyd & Billede mener

Superb lydkvalitet fra nogle af de bedste hovedtelefoner, vi har testet længe. Bowers & Wilkins P7 ligner en million og lyder også sådan, men koster meget mindre. De kan bruges såvel udendørs som indendørs og til al slags musik.
Støjdæmpningen kunne have været bedre, og de fås kun i sort.
 • Lukkede ørekopper
 • 40 mm elementer
 • 22 ohm, 111 dB
 • 290 g
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 2899 kr

Bowers & Wilkins P7

Tre tusind kroner kan virke som mange penge for et par hovedtelefoner, men du skal betale en del mere for at få bedre lyd end fra Bowers & Wilkins P7. De er nemlig gode nok til at spille lige op med langt dyrere hovedtelefoner.

Egentlig er Bowers & Wilkins bedst kendt for deres fine højttalere, hvor gule membraner længe har været et tydeligt kendetegn. Men den britiske producent bestemte sig for at hoppe på den voksende hovedtelefonbølge for et par år siden. Den første model blev de kritikerroste P5. Lette og kompakte lukkede hovedtelefoner til bærbar brug.

De nye P7 er større, endnu mere komfortable og velegnede både på farten og til hjemmebrug. De lyder også meget bedre. Faktisk lyder de så godt, at vi ikke kan komme i tanke om andre hovedtelefoner i denne prisklasse, vi hellere ville have.

Det er altså bærbare hovedtelefoner for feinschmeckere. P7 er smukt udført. De minder mere om et håndlavet schweizisk armbåndsur. De skindklædte ørepuder lægger sig rundt om ørerne og giver rigelig åbning til de 40 mm lange membraner. Puderne er lavet sådan, at de holder membranerne præcis langt nok væk fra øret, til at luftrummet mellem ørekop og øre får hovedtelefonerne til at opføre sig som et par højttalere i et akustisk miljø. Altså et rigtigt rum.

Membranerne på 40 mm er ikke de største i klassen, men lyden er afgjort den bedste i klassen.
Membranerne på 40 mm er ikke de største i klassen, men lyden er afgjort den bedste i klassen.

Det aftagelige kabel (der er fastgjort til ørekopperne med magneter) er tilpasset iPhone, iPad og iPod, med kabelstyring af musikken og mikrofon til telefonsamtaler. Men de kan selvfølgelig bruges med en hvilken som helst smartphone.

Præcis hvor god lyden er, afhænger af kildematerialets indspilningskvalitet. Nogle MP3-filer lyder bedre end andre, men med AAC-filer fra iTunes (Mastered for iTunes) og ukomprimerede filer er det svært at kalde lyden andet end fantastisk.

annonce

Man bliver slået af, hvor åbent og levende musikken lyder. Detaljerigdommen er enorm, men samtidig er lydbilledet balanceret og sammenhængende. P7 kan måske ikke give den samme kick-ass bas som et par Beats, men de er klasser bedre i raffinement og gennemsigtighed. Sammenlignet med Sennheiser Momentum er lyden mere åben, og i forhold til Grado PS500 er der bedre sammenhæng.

annonce

Der er simpelthen ikke rigtig noget at trække ned for.

Konklusion
Bowers & Wilkins har lavet en vinder med P7. Som er de mest opsigtsvækkende hovedtelefoner i lang tid. Fejlfri kvalitet og fantastisk lyd gør B&W P7 alle pengene værd. Du kan spørge dig selv, hvorfor du skulle betale mere, eller omvendt om du ikke burde strække budgettet til små 3.000 kroner. Det kan blive det bedste køb, du har gjort i lang tid.


  Subscribe
  Notify of
  3 Comments
  oldest
  newest most voted
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til Bowers & Wilkins P7

  (Foto: Hoved-grej)

  Kinesisk luksusteknologi på budget

  Planar-hovedtelefoner er normalt hundedyre. Men Takstar HF 580 præsterer at få high-end-teknologien ind i noget, alle har råd til.

   data-srcset

  10 på hovedet

  Det behøver ikke at koste en herregård at få ørerne fyldt med kamptummel og eksplosioner. Vi har testet ti gaming-headsets, der er til at betale.

   data-srcset

  Freden er dyrekøbt

  Bang & Olufsens luksus-ANC-hovedtelefoner er nået til tredje generation. Forandringerne er små – næsten for små.

   data-srcset

  Kygo udfordrer Bose og Sony

  Det norske livsstilsmærke Kygo Life vil være med i det lukrative luksusmarked for støjreducerende hovedtelefoner.