Audiovector On-Wall + Ki-Sub

 itemprop
Audiovector On-Wall + Ki-Sub

Ægte hi-fi på væggen

Audiovector gengiver musikken med fabelagtig opløsning, og integrationen mellem subwoofer og højttalere er så sømløs, at det næsten lyder, som om det er store gulvhøjttalere, vi lytter til. En forhammer i silkegevandter!

Nydelig sammenhæng Flot opløsning Groovy bas
Meget lidt

Audiovector On-Wall Super er den mest overkommelige væghøjttaler fra den danske hi-fi-producent. En kæk sag, der rager 9 cm ud fra væggen og indeholder et enkelt bas-element og en dome-diskant.

Af udseende ligner den en afskåret front fra den kompakthøjttaler-model, som den er bygget over – S1 Super. Diskantelementet er det samme, mens bas-elementet er tilpasset vægmontering. Audiovector anvender et såkaldt dynamisk Feed Forward-princip i delefilteret for at øge højttalerens effektivitet og gøre den nemmere at drive.

Opgivet til at strække sig ned til 58 Hz i bassen kan den muligvis klare sig uden hjælp fra subwooferen, men dybbas får du ikke.

Brugervenlighed
Audiovectors On-Wall højttalere er næsten lige så nemme at vægmontere som de andre. Højttalerne hægtes på ikke én, men to forankrede skruer, så her må du finde vaterpasset eller det gode øjemål frem.

Subwooferen har trinløst delefilter og lydniveau samt faseafbryder. Det overraskede os lidt, at tonegengivelsen tydeligvis er så jævn, at det var en leg at få den integreret. Med deling ved 100 Hz og middel lydstyrke sad det med det samme. Det kan dog variere fra rum til rum.

Lydkvalitet
Uden hjælp fra en subwoofer tegner højttalerne et finmasket lydbillede op med en klar vokal. Highhatten hos Daft Punk lyder sprødt og distinkt, men aldrig pågående. De kan minde om Dali-højttalerne i tonestrukturen, bare strammere, mere ryddelige og med bedre opløsning i overtonerne. Bassen er på den anden side for tynd efter vores mening, tyndere end hos Dali uden subwoofer.

Men med subwoofer sker der noget ganske spektakulært. Lyden forvandler sig pludselig til den fra et par større gulvhøjttalere, bare med bedre defineret bas! Rytmerne er saftige, og bas-riffsene lyder ekstremt funky. Det her er helt klart den mest detaljerede bas i testen, samtidig med at den er fed og hård nok til, at man kan mærke det i kroppen.

annonce

Audiovector er ikke så livlige som Klipsch, og vi får måske ikke den samme trang til at rejse os op og danse. Men i stedet får vi en trang til at sidde i den gode stol, lukke øjnene og virkelig lytte. Selv en temmelig komprimeret udgivelse som Daft Punks Random Access Memories lyder fantastisk!

annonce

Heather Novas fløjlsstemme er meget fokuseret; den kommer godt ud omgivet af et stort lydbillede. Af væghøjttalere at være er stereoperspektivet virkelig godt. Overtoner fra både stemme og instrumenter er yderst distinkte, men uden de overdrevne sibilanter, der kendetegner Dali. Percussion lyder klart og tydeligt, tamburinen høres klokkeklart, og klimprende guitarstrenge ligeså. Samtidig med at lyden af guitarkroppen kommer godt frem.

Klaver lyder stort og åbent. Det har ikke det vanvittige attack, som det fik med Klipsch, men Audiovector lyder mere luftigt, samtidig med at klangbunden i klaveret kommer bedre frem.

Konklusion
Der er ikke mange væghøjttalere, der kan konkurrere med rigtige gulvhøjttalere. Audiovector On-Wall Super er blandt de få, forudsat at de får en ordentlig subwoofer. Sammen med Ki Sub gengiver de lydbilledet mere komplet, end man kan forlange. Lydbilledet er godt opløst og meget sammenhængende. Der er et dejligt groove i bassen, mens overtoner fra ​​basinstrumenter bliver en sømløs del af helheden og sætter prikken over i’et på en virkelig fed musikoplevelse. Hamrende godt!

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.

Fakta

 • 2-vejs basrefleks
 • 1" bånddiskant
 • 5" bas
 • Frekvensområde: 58 Hz – 22 kHz (-6 dB)
 • Impedans: 4 ohm
 • Følsomhed: 87 dB
 • Subwoofer: 10" bas m. 350 W forstærker

Pris

17300 ,-

Bedste priser

   data-srcset
  7 væghøjttalere En mur af lyd
  Også i denne test:
   data-srcset
  System Audio Exact
  Testens største væghøjttalere er ægte sværvægtere. Til gengæld klarer de sig uden subwoofer.
   data-srcset
  Martin Logan SLM + Dynamo 700W sub
  Med high-end bånddiskanter tager MartinLogan overtonerne til nye musikalske højder. Lag på lag af lydbilledet afsløres let og lækkert. Men pas på – subwooferen kan drille.
   data-srcset
  Klipsch G-28 + SW-308 SUB
  Med høj følsomhed og en hurtig responstid har disse højttalere ikke brug for en kraftig forstærker for at sætte gang i festen. Musikken nærmest sprøjter ud af Klipsch-højttalerne, der selv uden subwoofer giver en god live-følelse.
   data-srcset
  Dali Ikon On-Wall mk2 + Sub E-12 F
  Vægkunst á la Dali
  Du behøver ikke længere at være millionær for at have en Dali på væggen. Dette kunstværk koster kun nogle tusindlapper. Dalis væghøjttalere rager noget ud, hvilket giver mere kabinetvolumen. Det koster lidt elegance, men giver fyldigere lyd.
   data-srcset
  KEF T301 + T-2 subwoofer
  Mens flere af testdeltagerne er relativt store “kasser” til vægmontering, er KEF T301 papirtynde. Og det rette valg for de designbevidste. Desværre er lyden også i den flade ende …
   data-srcset
  DLS Flatbox + Flatsub 8
  DLS Flatbox byder på en stor, varm og fyldig lyd, og med en potent subwoofer på holdet giver disse svenskere ekstra meget for pengene.
  Har du noget at tilføje?
  Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

  1
  Leave a Reply

  0 Comment threads
  0 Thread replies
  0 Followers
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  0 Comment authors
    Subscribe  
  newest oldest most voted
  Notify of

  Alternativ till Audiovector On-Wall + Ki-Sub

   data-srcset

  Kompromisløs kompakthøjttaler

  Disse højttalere er i en klasse for sig, godt ­hjulpet af en løsning, der er lige så smart, som den er enkel.

   data-srcset

  Højttaler i himmelklassen

  Danske Audiovector har kastet deres kærlighed på løbende opgraderinger. Vi kan dog ikke tro andet, end at deres high-end 3-serie nu har nået sit klimaks.

   data-srcset

  Koncertlyd i reolen

  Technics laver ikke bare en af de bedste bordhøjttalere i sin klasse, de laver to!

   data-srcset

  Videoanmeldelse: Himmelsk trådløs lyd

  Vi er blevet imponeret af trådløse højttalere før, men B&W ­Formation Duo er det første højttalerpar, der tager os til himmels.

   data-srcset

  Trådløs stereo for feinschmeckere

  Disse bittesmå trådløse højttalere lyder større, end de er, og kan være en god erstatning for stereoanlægget.

  (Foto: Producent)

  Hvorfor acceptere middelmådig lyd, bare fordi du ikke vil have store, prangende højttalere i stuen?

  (Foto: Producent)

  Argons billige minihøjttalere leger David mod Goliat med testerens stereoanlæg.

  (Foto: Producent)

  Det er utroligt, så god lyd man kan få fra en kompakthøjttaler, hvis man er villig til at gå op i pris.

  (Foto: Producent)

  Devialet Phantom Reactor er et atomkraftværk i lillebitte indpakning.

  (Foto: Producent)

  Dynaudios trådløse, aktive højttalere har kappet endnu et par navlestrenge.

  Scroll til toppen