LG 47LM760

 itemprop
LG 47LM760

Smart og lækker

LG 47LM760 er et meget veludstyret tv med markedets bedste smart-fjernbetjening, men det mangler lidt billedkvalitet i forhold til de bedste.

Veludstyret og brugervenligt
Mister skarphed under bevægelser

Førstehåndsindstrykket af LG-skærmen er, at den er meget spejlblank og derfor let reflekterer objekter i rummet. Ikke ideelt, når tv´et skal benyttes om aftenen med lyskilder i rummet.

Billedpanelet byder på en knaldstærk lysstyrke og kontrast lige ud af kassen, hvilket umiddelbart ser vældigt imponerende ud, men farverne er meget overdrevne med en lidt for kold farvetemperatur i standardmodus, der får billedet til at se blåligt ud. Biografmodus giver derimod meget gode og neutrale farver, og LG har desuden udstyret skærmen med fuld kalibrerbar ISF-modus, med egen opsætning for dagslys og aften.

LG-skærmen udmærker sig ved meget god lysstyrke/kontrast, uden at billedet bliver hårdt eller anstrengende at se på takket være den gode lysfordeling. Derfor fremstår billedet mere brilliant og levende end hos mange af konkurrenterne. 47LM760T kan imidlertid ikke byde på helt det samme sortniveau som Sony og Samsung, og skarpheden under bevægelser er heller ikke på højde med disse. En bonus for 3D-fans er alligevel, at LG-skærmen benytter passive 3D-briller, som giver en mere behagelig 3D-oplevelse, end mange af de aktive løsninger.

Lydkvalitet
I LG´s helt tynde skærm er der ikke gjort meget plads til højttalere, og resultatet er en nok så indestængt og tynd lyd.

Brugervenlighed og finesser
Af et tv i mellemprisklassen at være er 47LM760 meget veludstyret. I lighed med 860- og 960-modellerne leveres den med to fjernbetjeninger, herunder pegebetjeningen Magic Remote, som efter vores mening er en af de smarteste på markedet. Den gør det meget mere behageligt at navigere i tv`ets browser og andre smartfunktioner. LG´s smartportal er blevet betydelig hurtigere og samtidig mere overskuelig. Udvalget af gode tjenester ligger tæt på, hvad Samsung tilbyder med sociale medier og lokale tjenester som Viaplay blandt de mere interessante.

Konklusion
LG 47LM760T er en veludstyret skærm med høj billedkvalitet. Helt på niveau med testens allerbedste er LG imidlertid ikke: Den mangler det allersidste på skarphed og sortniveau for at nå helt til tops.

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.

Fakta

 • 47” 3D LED LCD, 1920 x 1080
 • MPEG4
 • 4 x HDMI
 • VGA pc-indgang

Pris

11000 ,-

Bedste priser

   data-srcset
  6 x 46/47” LCD Komplet tv-oplevelse
  Også i denne test:
   data-srcset
  Samsung UE46ES6805
  Samsungs 6-serie er ikke bare lækkert at se på, den giver også den mest komplette smart-oplevelse i testen.
   data-srcset
  Philips 47PFL6007T/12
  Philips er tilbage i fin form med denne slanke og højtydende budgetskærm.
   data-srcset
  Sony KDL-46HX753
  Bedst når det gælder
  Hvis du er blandt dem, som sætter billedkvaliteten i højsædet, er Sony-skærmen det soleklare valg blandt testens seks deltagere.
   data-srcset
  Panasonic TX-L47DT50Y
  Flot farvegengivelse
  Panasonics plasmaskærme er berømte for deres gode billedkvalitet, men i år har japanerne ønsket at konkurrere med Samsung og LG på ”hjemmebane” med nye, flotte LED-baserede skærme.
   data-srcset
  Toshiba 46TL963
  Der har været stille omkring Toshiba et stykke tid, men nu er japanerne tilbage med en ny serie med gode specifikationer og fornuftig pris.
  Har du noget at tilføje?
  Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

  Leave a Reply

    Subscribe  
  Notify of

  Alternativ till LG 47LM760

  Retouch by: Wetouch Imagework

  Det nyeste tv fra Bang & Olufsen er en dyr sag, men kan være et godt køb, hvis man kan drage nytte af de mange fordele.

   data-srcset

  Bravia W905 er Sonys nye topmodel blandt fuld HD-tv’er, og med teknik hentet fra de nye 4K-modeller leverer W905 en usædvanlig heftig farvegengivelse!

   data-srcset

  Var 2012 et godt år på børsen? B&O’s nye luksus-tv BeoVision 11 er et interessant alternativ for dig, som både har lyst og råd til et tv ud over det sædvanlige.

   data-srcset

  En komplet hjemmebiograf med møbel, uden grimme ledninger, men af tvivlsom kvalitet.

   data-srcset

  Philips’ bedste tv-modeller kommer sent, men godt: Vi har testet det mindste og det største i den eksklusive 9000-serie.

   data-srcset

  Philips’ nye mellemvægter, 46PFL7007, er et fornuftigt prissat tv med lækkert design, flot billedkvalitet og mange af de rette finesser om bord.

   data-srcset

  For beskedne 6.000 kroner leverer Sonys 40 tommers budgetmodel klart godkendt billedkvalitet, men lyden er tynd …

   data-srcset

  Nyt tv til jul? Vi har testet seks fede og veludstyrede tv, som kan få plads under juletræet uden helt at tømme tegnebogen!

   data-srcset

  Med langt billigere og seervenlige 3D-briller er LG 47LW650 den hidtil nemmeste vej til 3D-underholdning hjemme i stuen.

   data-srcset

  LED-tv’er er blevet utrolig populære takket være deres lave strømforbrug og smalle rammer. De fleste LED-tv’er på markedet er dog kun belyst fra siderne, hvilket kan give problemer med fordelingen af lyset bag de små krystaller.

   data-srcset

  Da Samsung tilbage i januar afslørede deres nye serie af LED-tv’er i Las Vegas, var det for en måbende verdenspresse. Skærmene var ikke bare flotte at se på, men var også intelligente.

   data-srcset

  De fleste 3D-skærme på markedet benytter aktive briller for at skabe fornemmelsen af dybde hos seeren. Brillerne er dog dyre og ubehagelige at have på for mange.

  Scroll til toppen