: Altec Lansing MIX BoomBox

Altec Lansing MIX BoomBox

Lyd & Billede mener
Specifikationer
  • Dimensioner (b/d/h): 50 x 23,6 x 19,6 cm
  • Lyd: Stereo
  • Indbygget display (LCD)
  • Digital radiotuner – FM – 4 forudindstillede stationer
  • 2x højtaler for højre/venstre kanal – indbygget
  • Audio-in: 3,5 mm minijack (analog)
  • Batteri: 8x batteri – LR20
Annonce
Annonce
forfatter

Plus
Altec Lansing MIX BoomBox er et alsidigt produkt, som ud over cradle til iPod og iPhone også byder på FM radiotuner og tilslutning af andre slags MP3-afspillere via jackstik (et jack-to-jack kabel følger sågar med!).

Dockens design er meget … massivt, og BoomBox minder ærlig talt mest om noget fra 80’erne. Her er afgjort tale om et produkt til drengerøve! Du kan betjene sounddocken via et panel på toppen eller via den medfølgende fjernbetjening.

Lyden er fremragende, og Altec Lansing MIX BoomBox glimrer med en solid og kraftig bas. Frem for alt kan denne sounddock spille højt – faktisk højere end noget andet produkt i testen. Er du ikke helt tilfreds med lyden, er der indbygget equalizer, som lader dig justere på bas og diskant.

Minus
Det er meget fint, at der følger en fjernbetjening med, men sikke en skam, at du kun kan skifte imellem sange på det album eller den spilleliste, du befinder dig i, og ikke eksempelvis kan gå et niveau op og vælge et andet album eller en anden kunstner. Her skal man stadig have fat i den berøringsfølsomme skærm på sin iPod eller iPhone.

Sounddockens største problem er dog på lydsiden, hvor lyden forvrænger, hvis man skruer for højt op. Det er diskanttonerne, som ikke længere går klart igennem ved en høj volumen, mens bassen bliver alt for dominerende. Det gør lyden grynet, og det er en skam, når du ellers netop kunne finde på at købe MIX BoomBox for at lytte til den feeede rock så højt, at naboerne klager!

Annonce

Konklusion
Altec Lansing MIX BoomBox er nok mere et produkt til konfirmanden end til kongehuset. Her er ikke lagt vægt på detaljen, og designet falder heller ikke just i vores smag. Men hold da op, hvor får man smæk for skillingen, når man drejer på volumenknappen, og hvis man hører Slipknot eller Tupac, så lægger man sikkert ikke mærke til en smule forvrængning.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Også i denne test:

Opsummering

Opsummering

Pioneer XW-NAC 3

Pioneer XW-NAC 3

Geneva S

Geneva S

B&W Zeppelin mini

B&W Zeppelin mini

Bose SoundDock Series II

Bose SoundDock Series II

Har du dette produkt?
Giv din karakter.

0 / 5. Antal stemmer: 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
Den nye Nokia X-serie af smartphones er udviklet til at opfordre brugerne til at beholde deres smartphone i længere tid med tre års garanti, sikkerhedsopdateringer og Android-versioner.
I dag løfter Lenovo sløret for den nye version af gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byder blandt andet på en Snapdragon 888-processor, 5G og otte virtuelle taster.
Kommer i hele seks forskellige farver.
Klipschorn fylder 70 i år. Det fejrer vi ved at forvandle vores lytterum til et inferno.
Asus ROG Flow X13 er lige til at proppe i tasken, og den kan også bruges som tablet. Men den har grafikkræfter i sværvægtsklassen.
Tangents lille trådløse forstærker er perfekt til det lille begynderanlæg i hobbyrummet eller på børneværelset.
Det bedste kamera, vi har testet, er kommet i en mere kompakt udgave til en meget lavere pris.
Den nye 2021 Mercedes S-Klasse er fyldt med innovative og kræsne løsninger for både øjne og ører. Vi har brugt nogle dage bag rattet for at se og høre, hvad den nye bil har at byde på!
Med Celestee har Focal overgået, hvad vi troede var muligt for lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse.
Skal du have hi-fi på kollegieværelset eller et par fine højttalere til skrivebordet, kommer du langt for små midler her.
JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 er den første smartphone med Qualcomms nye Snapdragon 888-processor. Det er den mobil, du skal købe, hvis du vil have mest for pengene.
Uanset om du har mulighed for at rejse i påsken eller må nøjes med en tur ud i lokalområdet, bliver oplevelsen bedre med en af disse bærbare højttalere i tasken.
Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.
Electrocompaniet har opdateret deres phono-trin, men ændringerne er subtile.