Search
Generic filters

: Audio Technica ATH-ANC7b

Forretningsrejsendes bedste ven

Ikke så meget bøvl, bare god lyd og effektiv støjreduktion til en rimelig pris.

Lyd & Billede mener

Tiltalende og balanceret lyd med velfungerende støjreduktion, der ikke ødelægger lyden. Godt tilbehør medfølger.
De fylder i bagagen, og ledningen kan ikke tages af. Lige lovlig tungtdrevne til mobil brug.
 • Tilslutning: 3,5 mm
 • Impedans: 300 ohm
 • Støjreduktion: 20 dB, 90 %
 • Batterilevetid: 40 timer
 • Vægt: 200 g
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 1800 kr

Audio Technica ATH-ANC7b

Vi har testet Audio Technicas hørebøffer før, men nu er det tid til at konfrontere dem med konkurrenterne. Udseendet er lidt intetsigende, og de tiltrækker ikke ligefrem opmærksomhed. De føles mere plasticagtige end luksuriøse, men konstruktionen virker pålidelig. Det er let at komme til batteriet, og man kan lytte videre, selv om det løber tør.

Der medfølger en bæretaske, men eftersom de ikke er sammenklappelige, fylder de relativt meget i oppakningen. En 6,3 mm adapter til hjemmebrug og en flyadapter medfølger også.

Takket være den fleksible bøjle sidder Audio Technica komfortabelt på hovedet uden at trykke for meget. Ørekopperne er forholdsvis små, så hvis man har store ører, er det muligt, at de klemmer og ikke slutter så tæt, som de burde. Ledningen er ikke aftagelig, så hvis man bare vil bruge dem til at få ro, er den desværre lidt i vejen. Men det er let at finde knappen til støjreduktionen, så man ikke behøver at tage dem af og rode med dem.

Støjreduktionen fungerer glimrende på de frekvenser, man normalt vil have dæmpet, såsom suset på flyvemaskinen og irriterende motorstøj. Rart nok introducerer hovedtelefonerne ikke en egen lyd med støjreduktionen på. Men lyden bliver lidt skarpere, når den aktiveres.

Lydbilledet er balanceret og har en behagelig varm og fyldig klang. Diskanten er præcis, mellemtonen ren og åben, og bassen potent uden at være overdrevet. Men hovedtelefonerne er tungtdrevne, så man kan ikke spille voldsomt højt.

Konklusion
Audio Technicas hovedtelefoner er direkte konkurrenter til Boses klassiske QuietComfort. De er henvendt til forretningsrejsende, der vil have noget praktisk og diskret uden en masse besvær. De sidder behageligt på hovedet og er lette at bruge. Man får de adaptere, man har brug for, men bæretasken fylder, fordi hovedtelefonerne ikke kan klappes sammen.

Lyden er balanceret og passer godt til dynamisk musik, selv om man ikke kan skrue så højt op. Støjreduktionen virker fint og påvirker ikke musikken nævneværdigt.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Parrot Zik - Pæne, men for komplicerede
  Zik er lækre og har smarte funktioner, men for meget hokuspokus gør det svært at få ordentlig lyd.
  Nokia Purity Pro BH-940 - Farvestrålende og påtrængende
  Moderne, farverige trådløse hovedtelefoner til en særlig målgruppe, men ikke til at slappe af på rejsen.
  Monster Inspiration ANC - Sejt, men kompetent monster
  Inspiration byder på valgfrihed, god støjreduktion og en tung, men kontrolleret lyd.
  Logitech Ultimate Ears 6000 - Hård lyd, blød dæmpning
  Udseendet er for voksne, lyden er for unge, og støjen er næsten upåvirket.
  Creative Sound Blaster EVO ZxR - Spil i fred
  Spækket med funktioner og muligheder, men passer bedre derhjemme eller til en gaming-session end på flyet.

  Læs også

  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.
  Nikons billigste full-frame Z-kamera er bedst i sin klasse på ét område, men har nogle mangler og koster stadig for meget.
  Samsungs topmodel Q950TS byder på rålækkert design, knivskarp billedkvalitet og imponerende lyd. Men det koster!
  Asus er rykket helt op i high-end-klassen med en sværvægtsmobil, der kan konkurrere på lige fod med de bedste på markedet. Et dette Asus’ øjeblik?

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.