Search
Generic filters

: Audio Technica ATH-ANC7b

Forretningsrejsendes bedste ven

Ikke så meget bøvl, bare god lyd og effektiv støjreduktion til en rimelig pris.

Lyd & Billede mener

Tiltalende og balanceret lyd med velfungerende støjreduktion, der ikke ødelægger lyden. Godt tilbehør medfølger.
De fylder i bagagen, og ledningen kan ikke tages af. Lige lovlig tungtdrevne til mobil brug.
 • Tilslutning: 3,5 mm
 • Impedans: 300 ohm
 • Støjreduktion: 20 dB, 90 %
 • Batterilevetid: 40 timer
 • Vægt: 200 g
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 1800 kr

Audio Technica ATH-ANC7b

Vi har testet Audio Technicas hørebøffer før, men nu er det tid til at konfrontere dem med konkurrenterne. Udseendet er lidt intetsigende, og de tiltrækker ikke ligefrem opmærksomhed. De føles mere plasticagtige end luksuriøse, men konstruktionen virker pålidelig. Det er let at komme til batteriet, og man kan lytte videre, selv om det løber tør.

Der medfølger en bæretaske, men eftersom de ikke er sammenklappelige, fylder de relativt meget i oppakningen. En 6,3 mm adapter til hjemmebrug og en flyadapter medfølger også.

Takket være den fleksible bøjle sidder Audio Technica komfortabelt på hovedet uden at trykke for meget. Ørekopperne er forholdsvis små, så hvis man har store ører, er det muligt, at de klemmer og ikke slutter så tæt, som de burde. Ledningen er ikke aftagelig, så hvis man bare vil bruge dem til at få ro, er den desværre lidt i vejen. Men det er let at finde knappen til støjreduktionen, så man ikke behøver at tage dem af og rode med dem.

Støjreduktionen fungerer glimrende på de frekvenser, man normalt vil have dæmpet, såsom suset på flyvemaskinen og irriterende motorstøj. Rart nok introducerer hovedtelefonerne ikke en egen lyd med støjreduktionen på. Men lyden bliver lidt skarpere, når den aktiveres.

Lydbilledet er balanceret og har en behagelig varm og fyldig klang. Diskanten er præcis, mellemtonen ren og åben, og bassen potent uden at være overdrevet. Men hovedtelefonerne er tungtdrevne, så man kan ikke spille voldsomt højt.

Konklusion
Audio Technicas hovedtelefoner er direkte konkurrenter til Boses klassiske QuietComfort. De er henvendt til forretningsrejsende, der vil have noget praktisk og diskret uden en masse besvær. De sidder behageligt på hovedet og er lette at bruge. Man får de adaptere, man har brug for, men bæretasken fylder, fordi hovedtelefonerne ikke kan klappes sammen.

annonce

Lyden er balanceret og passer godt til dynamisk musik, selv om man ikke kan skrue så højt op. Støjreduktionen virker fint og påvirker ikke musikken nævneværdigt.

annonce

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Parrot Zik - Pæne, men for komplicerede
  Zik er lækre og har smarte funktioner, men for meget hokuspokus gør det svært at få ordentlig lyd.
  Nokia Purity Pro BH-940 - Farvestrålende og påtrængende
  Moderne, farverige trådløse hovedtelefoner til en særlig målgruppe, men ikke til at slappe af på rejsen.
  Monster Inspiration ANC - Sejt, men kompetent monster
  Inspiration byder på valgfrihed, god støjreduktion og en tung, men kontrolleret lyd.
  Logitech Ultimate Ears 6000 - Hård lyd, blød dæmpning
  Udseendet er for voksne, lyden er for unge, og støjen er næsten upåvirket.
  Creative Sound Blaster EVO ZxR - Spil i fred
  Spækket med funktioner og muligheder, men passer bedre derhjemme eller til en gaming-session end på flyet.

  Læs også

  På udkig efter en storskærm til en fornuftig pris? Så kommer Sony XH8096 som kaldet.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
  De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
  Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
  De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
  OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.
  Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?
  Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elcykel-modeller fra en hollandsk virksomhed, som mener, at deres smarte og internetopkoblede cykler er fremtidens mobilitet.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link