Search
Generic filters

: Panasonic DMP-BDT310

Bedre billedkvalitet

Panasonic var tidligt ude med 3D Blu-ray afspillere, og erfaringen er kommet dem til gode på denne model.

Panasonic-afspilleren er blandt de få i prisklassen, som stiller med dobbelte HDMI-udgange. Det indebærer, at du kan koble den til to skærme samtidig eller køre lyd og billede separat til receiver og tv, noget som er afgørende for dem, der har en ældre forstærker uden støtte for 3D videosignaler (HDMI 1.4). Den er også meget, meget hurtig og har en god betjening. Netportalen til Panasonic er også stilig og byder på en Youtube-funktion, som er enkel at bruge.

Panasonic afspilleren leverer en billedkvalitet, som er hårfint bedre end konkurrenterne i sin prisklasse. Det er specielt på 3D-film, at vi mærker størst forskel ved, at billedet har en bedre, mere stabil dybdevirkning. Panasonic-afspilleren er også vældig god til at undertrykke støj i 3D-billedet. Den dobbelte HDMI-løsning er også en fordel i mange sammenhænge. Ved at dele billed og lyd kan du i mange tilfælde opnå en bedre og mere stabil lyd/billedoverførsel i kræsne hjemmebiografanlæg. Som sædvanlig i Blu-ray verdenen er forskellene små, men nok til at Panasonic skiller sig ud som en favorit på billedkvalitet.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Cambridge Audio 751BD - Tusindkunstneren
  Hi-Fi producenten Cambridge kommer knaldhårdt ind fra sidelinjen med en Blu-ray afspiller, som kan følge med de bedste.
  Linn Akurate DS - Tættere på Nirvana
  Du får ikke bedre lyd fra anlægget, end det du putter ind i det, og i kategorien signalkilder er Linn Akurate DS definitivt i gourmet-klassen.
  Hegel HD20 - Digital milepæl
  Hegel HD20 er blandt de bedste DAC´er, vi hidtil har hørt. Uanset pris.

  Læs også

  For mange vil den nyeste iMac være den bedste stationære Mac – trods en ikke uvæsentlig ulempe.
  TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.
  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.
  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link