Search
Generic filters

: Cambridge Audio 751BD

Tusindkunstneren

Hi-Fi producenten Cambridge kommer knaldhårdt ind fra sidelinjen med en Blu-ray afspiller, som kan følge med de bedste.

Cambridge Audio er måske mest for kendt for sine prisgunstige lydprodukter, men deres Blu-ray afspiller fortjener mindst lige så meget opmærksomhed. 751BD kan ud over at spille både DVD-Audio og SACD plader også streame musik fra pc via netværksopkoblingen.  Den er også udstyret med dobbelte HDMI-udgange, således at den har mulighed for at køre og billede og lyd i hver sin kanal. Det mærkes, at vi har med et hi-fi produkt at gøre. Den kompakte afspiller er tung og giver et mere seriøst indtryk end de billige blik-bokse på markedet og er desuden meget stillegående. Her er der intet, som skramler eller snurrer, og vi ved umiddelbart, at den kan finde sin plads blandt kræsne hi-fi komponenter.

Takket være en kraftig Marvell QDEO billedprocessor leverer 751BD gnistrende gode Blu-ray billeder og giver adgang til en række billedindstillinger, som kan åbnes uden at stoppe filmen. Cambridge har også arbejdet meget med lyddelen i afspilleren og både den analoge stereoudgang, og 7.1-udgangen giver god kvalitetslyd. Helt klart en Blu-ray afspiller for de ekstra kræsne.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Panasonic DMP-BDT310 - Bedre billedkvalitet
  Panasonic var tidligt ude med 3D Blu-ray afspillere, og erfaringen er kommet dem til gode på denne model.
  Linn Akurate DS - Tættere på Nirvana
  Du får ikke bedre lyd fra anlægget, end det du putter ind i det, og i kategorien signalkilder er Linn Akurate DS definitivt i gourmet-klassen.
  Hegel HD20 - Digital milepæl
  Hegel HD20 er blandt de bedste DAC´er, vi hidtil har hørt. Uanset pris.

  Læs også

  For mange vil den nyeste iMac være den bedste stationære Mac – trods en ikke uvæsentlig ulempe.
  TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.
  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.
  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link