TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

“Verdens bedste trådløse gaming-mus”

Det er i hvert fald, hvad der hævdes om den trådløse mus Mad Catz R.A.T. DWS.

Canadiske Mad Catz lancerer deres nyeste trådløse gaming-mus på CES-messen, nemlig R.A.T. DWS. Den er udstyret med en “hyper-responsiv” 2 ms DAKOTA mekanisk kontakt og en high-end 16K-sensor, som giver musen hele 16.000 dpi opløsning. Den har også udskiftelige knapper og dele, så man kan opbygge den ergonomisk, så den passer til ens egen smag.

Logitech G903 Wireless Logitechs mestermus kan stort set alt, men det koster.

Mad Catz hævder, at det er den bedste trådløse gaming-mus på markedet. Både hvad angår ydelse, og når vi taler ergonomi og brugervenlighed. Justérbar håndfladestøtte og udskiftelig støtte til lillefingeren giver bedre tilpasningsevne og gør, at man kan spille længere uden at blive træt i hånden.

Med Mad Catz-softwaren kan man tilpasse genvejsknapper og lave seriekommandoer (makroer) for hver af de 14 knapper i fire profiler, så avancerede kommandoer i et spil kan ordnes med et enkelt knaptryk.

Mad Catz R.A.T. DWS hævdes at være bedre end alle sine konkurrenter og er ergonomisk justérbar. (Foto: Mad Catz)

LYNHURTIG RESPONSTID

R.A.T. DWS er den første trådløse mus, der har Mad Catz’ nye DAKOTA-kontakt med 2 ms responstid. Ifølge producenten selv er det 60 procent hurtigere end andre mekaniske kontakter på markedet.

Der er indbygget en teknologi, som forhindrer fjederen i at hoppe, når den rammer metaloverfladen, hvilket kan resultere i dobbeltklik, når det ikke er meningen. Dette dobbeltklik bliver vanskeligere at kompensere for, jo hurtigere kontakten opererer, men der skal altså ikke være noget problem med R.A.T. DWS.

Trådløs kommunikation med PC’en foregår både via 2,4 GHz og Bluetooth 5.0. Med 2,4 GHz får man superhurtige 1 ms responstid, mens Bluetooth Low Latency nok vil give noget højere responstid, men til gengæld op til 300 timers brug med et enkelt AA-batteri (LR6).

R.A.T. DWS har flere udskiftelige dele. (Foto: Mad Catz)

PRIS OG TILGÆNGELIGHED

De første Mad Catz R.A.T. DWS kommer i butikkerne i slutningen af februar, men nok noget senere her til lands. Prisen kender vi ikke endnu, men andre avancerede gaming-mus koster typisk omkring 1.200-1.500 kroner.

Se produktvideoen nedenfor.

madcatz.com

https://youtu.be/FiEEIN5Vfdo

 

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.