“Verdens bedste trådløse gaming-mus”

Det er i hvert fald, hvad der hævdes om den trådløse mus Mad Catz R.A.T. DWS.
Annonce
Annonce
forfatter

Canadiske Mad Catz lancerer deres nyeste trådløse gaming-mus på CES-messen, nemlig R.A.T. DWS. Den er udstyret med en “hyper-responsiv” 2 ms DAKOTA mekanisk kontakt og en high-end 16K-sensor, som giver musen hele 16.000 dpi opløsning. Den har også udskiftelige knapper og dele, så man kan opbygge den ergonomisk, så den passer til ens egen smag.

Læs også
Logitech G903 Wireless Logitechs mestermus kan stort set alt, men det koster.

Mad Catz hævder, at det er den bedste trådløse gaming-mus på markedet. Både hvad angår ydelse, og når vi taler ergonomi og brugervenlighed. Justérbar håndfladestøtte og udskiftelig støtte til lillefingeren giver bedre tilpasningsevne og gør, at man kan spille længere uden at blive træt i hånden.

Med Mad Catz-softwaren kan man tilpasse genvejsknapper og lave seriekommandoer (makroer) for hver af de 14 knapper i fire profiler, så avancerede kommandoer i et spil kan ordnes med et enkelt knaptryk.

Mad Catz R.A.T. DWS hævdes at være bedre end alle sine konkurrenter og er ergonomisk justérbar. (Foto: Mad Catz)

LYNHURTIG RESPONSTID

R.A.T. DWS er den første trådløse mus, der har Mad Catz’ nye DAKOTA-kontakt med 2 ms responstid. Ifølge producenten selv er det 60 procent hurtigere end andre mekaniske kontakter på markedet.

Der er indbygget en teknologi, som forhindrer fjederen i at hoppe, når den rammer metaloverfladen, hvilket kan resultere i dobbeltklik, når det ikke er meningen. Dette dobbeltklik bliver vanskeligere at kompensere for, jo hurtigere kontakten opererer, men der skal altså ikke være noget problem med R.A.T. DWS.

Trådløs kommunikation med PC’en foregår både via 2,4 GHz og Bluetooth 5.0. Med 2,4 GHz får man superhurtige 1 ms responstid, mens Bluetooth Low Latency nok vil give noget højere responstid, men til gengæld op til 300 timers brug med et enkelt AA-batteri (LR6).

R.A.T. DWS har flere udskiftelige dele. (Foto: Mad Catz)

PRIS OG TILGÆNGELIGHED

De første Mad Catz R.A.T. DWS kommer i butikkerne i slutningen af februar, men nok noget senere her til lands. Prisen kender vi ikke endnu, men andre avancerede gaming-mus koster typisk omkring 1.200-1.500 kroner.

Se produktvideoen nedenfor.

madcatz.com

 

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Efter optøjerne i Washington har de sociale medier taget grovfilen i brug. Er det censur eller rettidig omhu?
SoundBeamer er en lydenhed til skrivebordet, der udstråler lyd direkte til hvert øre.
Kan revolutionere billedoplevelsen fra VR-briller.
Ventilation? Vægkunst? Eller kan det have noget med akustikken at gøre? Vi giver svaret!
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.