TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Usædvanlig lækker vægoplader

Volutz Quantum er blandt de allermindste vægopladere. Alligevel spyer den 20 watt ud til hurtig opladning af mobilen.

forfatter
Publiceret 22/04/2021 - 16:57

Vægopladere er bare ikke særlig sexede, men Volutz Quantum kommer tættere på end de fleste. “Den tyndeste PD USB-vægoplader, Europa har set” har omtrent samme overflademål som et kreditkort. Den har runde kanter og er klædt i fint, lysegråt stof.

Det bedste er, at den kan være i en lomme, uden at stikket rager ud. Det kan nemlig foldes ind, så opladeren ligger mere elegant end de fleste tegnebøger.

Volutz satser på produkter, der holder længe, og som ikke skal skiftes ud i tide og utide. Det gælder også deres USB-kabler, som er dyrere end typiske hyldevarer, men som også kan tåle mere slitage. Det samme skulle gælde for Quantum-opladeren.

Se vores Facebook Live-video om bl.a. Volutz Quantum

Volutz Quantum kan oplader en mobiltelefon med op til 20 watt, både Android og iPhone, og en iPhone 12 oplades fra 0 til 50 procent på 22 minutter. Hvis kablet er beregnet til det. Volutz har målt det med deres eget 0,9 meter ArmorCord Lightning-til-USB-C-kabel.

Volutz Quantum 20W
Sådan ser Volutz Quantum ud, klar til at blive plugget i væggen. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Lyd & Billede har testet

Jeg har haft en Volutz Quantum til test i et stykke tid nu. Jeg kan sige, at den fungerer efter hensigten. Den passer godt i lommen, den udstråler solid kvalitet, og hvad ladehastighed angår, kan den fint erstatte Apples egen 20-watter.

Volutz Quantum folded
Fold stikket ind, og opladeren passer perfekt i en bukselomme. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Pris og tilgængelighed

Volutz Quantum er til salg nu og koster 249 svenske kroner (ca. 180 danske) uden kabel. Prisen fordobles, hvis man også køber et af Volutz’ kabler. Dertil kommer forsendelse.

Opladeren kan købes på volutz.com.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend