YouSee udbyder streaming-tv

Fra i dag har godt 800.000 YouSee-kunder adgang til et streaming-univers bestående af Live-tv/web-tv, Start Forfra og Tv-arkiv med ca. 10.000 timers nyt indhold hver uge.

”Tv, som vi kender det, forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Tv er ikke længere noget, du ser, når det bliver sendt. Det er noget, du ser, når du har tid og lyst. Det tager vi konsekvensen af og fører størstedelen af vores kunder over i en verden af tv on demand,” siger René Brøchner, direktør for YouSee, i en pressemeddelelse i anledning af, at streaming-tjenesten YouSee Play bliver tilgængelig for størstedelen af firmaets kunder.

Kunderne vil fortsat kunne se flow tv, som de plejer, men de kan når som helst – og hvor som helst – selv gå ind og vælge at se en tidligere sendt udsendelse eller starte en igangværende udsendelse forfra.

Samtlige kunder med Bland Selv, Mellempakke eller Fuldpakke får adgang til on demand universet. Samlet er der tale om godt 800.000 ud af de ca. 1,1 mio. kunder hos YouSee, eller knap en tredjedel af samtlige danske husstande.

Tv-arkivet opdateres løbende med ny underholdning hver uge, som kan streames, når det passer. Indholdet er tilgængeligt fra 48 timer og op til 30 dage. YouSee lancerede AirPlay i februar og forventer at understøtte Chromecast hen over sommeren.

Les videre
Exit mobile version