Tv uden kabeltræk i hele huset

Slip for kabler mellem husstandens tv-stik og fjernsynet i stuen.

Hvis du er træt af at snuble over tv-kabler, har Telia nu et bud på løsningen i form at trådløs forbindelse mellem husstandens indgangsstik og fjernsynet i stuen.

De fleste kan nikke genkendende til kampen med løse kabler og med opsætning af kabelskinner for at skjule det nødvendige, fysiske bånd mellem hjemmets enheder. Det skal nu være slut. Fremover kan en trådløs enhed streame tv-signalet trådløst mellem internet-routeren og den digitale tv-boks.

“Vi har tidligere lanceret den trådløse tv-boks i Sverige, og undersøgelser viser, at den er blevet rigtig godt modtaget. Først og fremmest er forbrugerne glade for, at de slipper for at trække kabler rundt i hele hjemmet. Det er hurtigt og nemt at sætte op og giver mulighed for, at alle hjemmets fladskærme kan tilsluttes trådløst”, siger Lars Gudbrandsson, der er direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

Rent praktisk køber man to trådløse enheder (Media Bridges), og tilslutter dem henholdsvis hjemmets internet-router og tv-boks. Prisen for at tilslutte den første tv-boks er en engangssum på 699 kr. Efterfølgende tv-bokse koster 399 kr. pr stk.

Telia TV sælges altid sammen med en internetforbindelse. Tv-løsningen kan leveres til de fleste husstande i landets største byer.

Les videre
Exit mobile version