Ananas i egen sovs!

Hvilke tests var de mest læste i år? Få overblikket her.
forfatter

Der er kun en uge til juleaften, og året 2015 er næsten forbi. Så vi har spurgt os selv, hvordan vi egentlig har klaret os i året, der gik? Fik vi skrevet de rigtige artikler? Fik vi testet de rigtige produkter?

Selvklart er det læserne, som må afsige den endelige dom, og derfor har vi taget et kig på Google Analytics for at se, hvilke nyheder og tests, som har været de mest læste og mest populære i løbet af året. Og det er spændende og til tider overraskende læsning.

Her er vores Top 10:

1) 10 Bluetooth-højttalere

(Foto: Producent)
(Foto: Libratone)

En klar vinder med knap 40.000 visninger er vores kæmpe test af Bluetooth-højttalere helt tilbage fra september 2015. Her tester vi større trådløse højttalere til hjemmebrug – f.eks. Audio Pro Addon T9, Bose SoundLink III, Libratone Loop og den rå Marshall Stanmore. Læs hele testen her.

2) 7 hovedtelefoner til træning og sport

ActionFit

Annonce

I holder jer åbenbart i god form, for næstmest læste gruppetest handler om hovedtelefoner, som passer godt til træning og sport. Mere end 30.000 gange har I læst om Beats Powerbeats, Sennheiser OCX 685i Sports og alle de andre lækre hovedtelefoner. Læs om vinderen og de andre produkter i testen her.

3) 10 trådløse sports-hovedtelefoner

(Foto: JayBird)
(Foto: JayBird)

For at det ikke skal være løgn handler også årets tredjemest læste test om hovedtelefoner til sport og træning. Denne gang skal de dog være trådløse. Over 25.000 visninger er gået til testen af hovedtelefoner som Jabra Sport Pulse Wireless, Monster iSport Wireless, SMS In-Ear Wireless Sport, etc. Hele testen kan du læse her.

4) 8 in-ear hovedtelefoner

Inearhörlurar_990

Ooooog også på en fjerdeplads finder vi en test af hovedtelefoner. Denne gang af den slags man kan stoppe i øret og forvente, at de bliver siddende. Denne test har fået 20.000 visninger, selvom der er tale om produkter i den dyrere ende som Audio Technica ATH-CKX9iS, Bose SoundTrue In-Ear og Sennheiser Momentum In-Ear. Find de in-ear hovedtelefoner, som passer til netop dig lige her.

5) 6 Bluetooth-hovedtelefoner

BT-oppslag-I

Annonce

Seriøst! Har I ikke andet end hovedtelefoner på hjernen? Man skulle tro det, for på femtepladsen ligeledes med pænt over 15.000 visninger finder vi en test af Bluetooth-hovedtelefoner helt tilbage fra april 2014. Bl.a. de testvindende super-hovedtelefoner fra Philips, Fidelio M1BT. Læs om dem og de andre testdeltagere her.

6) Bose Quiet Comfort 25

(Foto: Bose)
(Foto: Bose)

Boses nye, støjreducerende hovedtelefoner tager prisen for mest læste test af et enkelt produkt. Over 15.000 gange har I læst om hovedtelefonerne, som da også er blandt de bedste til støjreduktion på markedet.

7) Smart + Smart = Dobbelt så smart!

(Foto: Apple)
(Foto: Apple)

Pyha, endelig en artikel, der ikke handler om hovedtelefoner. Men derimod om, hvordan man får sin smartphone til at spille sammen med sit smart-tv. Faktisk er artiklen lettere bedaget, så måske vi skulle lave en ny version i 2016?

Annonce

8) 6 projektorer du har råd til

Oppslag-projektor

Gigantisk billede på væggen til små penge! What’s not to like? Ikke ret meget, åbenbart, for denne artikel er den mest læste i kategorien Hjemmebiograf. Alle de testede projektorer befinder sig i prisklassen 6.000 – 10.000 kroner. Find vinderen her.

9) LG 55UB850V

(Foto: LG)
(Foto: LG)

4K-tv er åbenbart lidt af et hit. Især når det kan købes for under 12.000 kroner. Tv’et blev da også testvinder i vores test “4K til folket” fra december sidste år.

10) DAB i bilen: Så let som at klø sig i nakkestøtten

(Foto: Geir Nordby, Lyd & Billede)
(Foto: Geir Nordby, Lyd & Billede)

Hvem skulle have troet, at DAB-radioerne ville få så meget opmærksomhed? Vi er i hvert fald overraskede, men tallene taler deres tydelige sprog. Denne guide til at få DAB til at virke i bilen har fået over 12.000 visninger i året, der gik.

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også