data-srcset

Samsung The Terrace: Samsung lancerer TV til terrassen

Samsungs nye terrasse-TV er skræddersyet til udendørs brug. Men kan det mon tåle minusgrader?

Samsung er kendt for design-TV’er som The Frame, Sero og Serif. Nu udsender sydkoreanerne en ny TV-model skræddersyet til udendørs brug. Dermed står det dig frit for at placere TV’et, næsten hvor du vil derhjemme …

Samsung The Terrace kommer i 55, 65 og 75 tommers skærmstørrelse og er IP55-certificeret, hvilket betyder, at det kan tåle både støv og vandsprøjt. Du bør dog undgå at tabe det i swimmingpoolen.

Teknisk set er der tale om en 4K (3840 x 2160 pixel) LCD-skærm med direkte LED-bagbelysning og local dimming – en teknik, vi kender fra Samsungs dyrere QLED-TV’er.

(Foto: Samsung)

The Terrace kan også prale af en lysstyrke på hele 2.000 nit. Hvilket er vigtigt for at gengive et billede, der kan ses udendørs ved højlys dag! The Terrace har desuden et antirefleksfilter, som forhindrer spejling af omgivelserne. Det er beregnet til vægmontering med VESA-beslag (400 x 400 mm).

The Terrace kommer selvfølgelig med Samsungs velkendte Tizen-brugerflade, der byder på mange smarte funktioner og apps som Netflix, YouTube, HBO Nordic og Apple TV+, snart også Disney+, samt mange andre.

Vi har ikke fundet info om fjernbetjeningen, men håber, at den også er vandtæt!

(Foto: Samsung)

Matchende soundbar

Samsung har også udviklet en matchende soundbar – The Terrace Soundbar – der skal give ordentlig tryk på lyden udendørs. Den kan monteres på væggen eller direkte på TV’et.

annonce

Pris og tilgængelighed

Samsung The Terrace lanceres først i USA, men kommer til Europa i løbet af året. Priserne bliver henholdsvis 3.500, 5.000 og 6.500 dollars.

annonce

Vi jagter danske priser og mere info!

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også

 data-srcset

Genialt mobilgreb

Mobilgrebet Ohsnap Grip blev finansieret på kun 30 minutter på Kickstarter. Og det ser rimelig smart ud.