TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2023: Relumino – Samsung lancerer TV for svagtsynede

En ny billedtilstand til Samsung TV'er vil gøre skærmbilledet lettere at tyde for folk med nedsat syn.

forfatter
Publiceret 10/01/2023 - 12:35

Samsungs budskab på CES i år handlede om at gøre forbrugernes liv enklere, og “bringe ro til vores forbundne verden”. De har allerede i nogle år tilbudt den synsforstærkende app Relumino til deres VR-briller, og på CES 2023 lancerede de en lignende finesse til deres TV’er.

Læs også Nu kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify giver overraskende muligheder - en slags 'Ambilight' til Samsung TV?
Læs også Større OLED-skærme fra Samsung Samsung præsenterer både Neo QLED, Micro LED og OLED TV'er i Las Vegas, deriblandt en ny 77-tommer!

Samsung Relumino Mode: egen billedtilstand for svagtsynede

TV-apparater bliver stadig mere avancerede og får stadig bedre billedkvalitet, og adgangen til spændende underholdning er nærmest uden ende. Men det er ikke alle, som får lige stor glæde af alt dette: For en svagtsynet person kan det være vanskeligt at tyde detaljerne i mørke billeder, eller forstå handlingen i scener med dunkel belysning og svag kontrast.

Relumino Mode er en ny billedtilstand fra Samsung som er specielt tilpasset til de svagtsynede. Når denne billedtilstand aktiveres, fremhæver den konturer, linjer og farver, som gør billedet lettere at tolke.

For en person med normalt syn, kan det minde om et tegnefilmsagtigt filter, men for en person med nedsat syn, kan dette være akkurat dét, man har brug for, for at tyde og forstå handlingen.

Relumino Mode kommer til Samsungs Neo QLED 8K og 4K TV’er senere i år. 

https://youtu.be/dhEt26mGMUc

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Billeder i studiekvalitet Panasonic LZ1500E giver imponerende kontrastrige og farvepræcise billeder og er noget af det tætteste, vi kommer på en studiemonitor til hjemmebrug. Et TV for de virkelig kræsne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny billedtilstand til Samsung TV'er vil gøre skærmbilledet lettere at tyde for folk med nedsat syn.
lbpluss
Trådløst OLED-TV fra LG Ny topmodel med trådløs videotransmission.
lbpluss
Nu kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify giver overraskende muligheder - en slags 'Ambilight' til Samsung TV?
lbpluss
Panasonic lancerer nyt OLED-flagskib Med stærkt forbedret lysstyrke og ny 'Filmmaker mode' kan dette blive en lækkerbisken for filmentusiasterne.
Følg Lyd & Billede