data-srcset

Philips’ 2019 tv-modeller understøtter Dolby Vision

Philips går efter skarpere billede, federe lyd og bredere formatunderstøttelse på deres kommende 2019-modeller.

Philips kan se tilbage på et vellykket tv-år 2018 med bl.a. OLED-modellerne OLED803 og det nyligt testede OLED903 som nogle af højdepunkterne. Men udviklingen står aldrig stille: Under en presse-event i Amsterdam tirsdag afslørede de nogle af deres kommende tv-modeller for 2019.

Philips fortsætter samarbejdet med Bowers & Wilkins på lydsiden om udvalgte modeller. Nyt i år er, at der også kommer en billigere LCD-model med B&W-lyd!

Philips satser fortsat på Android-operativsystemet, nu i 9.0 “Pie”-version med indbygget Google Assistant. Desuden følger Philips Panasonics eksempel og lancerer endelig understøttelse af både Dolby Vision HDR-formatet OG lydformatet Dolby Atmos på enkelte modeller.

Her er et udvalg af de mest spændende modelserier for 2019:

Philips OLED804 og OLED854

Philips OLED804. (Foto: Philips)

OLED-skærmen OLED804 er en naturlig efterfølger til den nuværende OLED803-model. Det bliver med “minimalistisk europæisk design”, en ny og kraftigere tredjegenerations version af Philips’ kraftige P5 billedprocessor og forbedret billedbehandling gennem kontrastfunktionen Perfect Natural Reality. Android 9.0 Pie med Google Assistant står for smart-funktionerne.

Entusiasterne vil sætte pris på, at Philips er kommet til fornuft, når det gælder formatunderstøttelse. OLED804 vil nemlig understøtte Dolby Vision ud over HDR10+ og HLG, hvilket betyder, at man kan nyde et stort udvalg af HDR-indhold i den bedste tilgængelige kvalitet.

Philips OLED854 (Foto: Philips)

OLED804 kommer i 55 tommer (55OLED804) og 65 tommer (65OLED804). Det får selskab af OLED854, som teknisk set er magen til; den eneste forskel er en anderledes, drejelig fod.

annonce

Der er foreløbig intet nyt om nogen 2019 OLED-model med B&W-lyd – her er det stadig 2018-modellen OLED903, der gælder.

annonce

Philips 8804

 

Philips 8804. (Foto: Philips)

Det nye 8804 kan derimod prale af lyd fra Bowers & Wilkins. Der er tale om et superslankt LCD-tv med indbygget soundbar, som skulle være mere eller mindre identisk med højttalerløsningen fra OLED903. Det borger i så fald for heftig lyd! Philips 8804 understøtter desuden både Dolby Vision og Dolby Atmos surround-sound. Kommer i 55 og 65 tommers format.

Philips 9104

Philips 9104. (Foto: Philips)

Philips 9104 bliver en slank LCD-model med ekstra vægt på gennemført design. Danske Georg Jensen har stået for formgivningen, der består af en slank sort ramme med blankpolerede fødder og generelt lækker æstetik. Philips 9104 kommer kun i 55 tommers størrelse. Det må klare sig uden Dolby-repertoiret, men bliver stadig et veludstyret 4K UHD-tv med tresidet Ambilight og Google Assistant.

Philips 7504 – Performance-serien

 

annonce
Philips 7504. (Foto: Philips)

For dem, der vil have høj ydelse uden at lægge alt for mange penge, kan Philips 7504 være interessant. Det er udstyret med smarte funktioner som Dolby Vision og Atmos, P5 billedprocessor og tresidet Ambilight til en foreløbig ukendt, men angiveligt fornuftig pris. Det har en indbygget 25 watt, 2.1 kanals “speaker base” og kommer desuden opdateret med Android TV 9.0 Pie.

Pris og lanceringsdato for de nye Philips-modeller er foreløbig ikke bekræftet.

Kilde: Philips pressemeddelelse

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log indfor at læse videre.

Test-abonnement
3 uger for 3 kr
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.