Nyhed

Nyt gulvstander til Beosound Stage

Bang & Olufsens nye gulvstander gør det let at sætte en Beosound Stage-soundbar på et OLED-TV fra LG.
forfatter

Bang & Olufsen har et relativt tæt samarbejde med LG for tiden. Den danske producent anvender paneler fra LG Display i flere af deres luksus-TV’er, mens den nye soundbar Beosound Stage er let at integrere med LG’s egne OLED-TV’er. Med et LG-TV på væggen og en Stage nedenunder kan både lyd og billede styres med B&O’s egen fjernbetjening i aluminium.

Gulvstander til Beosound Stage, her vist med et 55 tommers LG OLED-TV. (Foto: Bang & Olufsen)

Nyt gulvstander i aluminium

Bang & Olufsen har nok indset, at det ikke er alle, der vil hænge produkterne på væggen, for nu har de udklækket en ny gulvstander til Beosound Stage. Specialdesignede sokler i aluminium er efterhånden blevet et kendetegn for Bang & Olufsens TV’er, og nu er det muligt at få det samme look – selv uden at have et B&O-TV.

Luksus til folket Beosound Stage giver seriøs premiumfølelse til en overraskende behagelig pris. Men den er ikke for alle.

Den nye gulvstander er lavet specielt til LG’s OLED C-serie i 48, 55 eller 65 tommers skærmstørrelse, men kan også bruges med andre TV-mærker op til 65 tommer. Selve fæstet er baseret på VESA-standarden og kan tåle TV’er med en vægt på op til 25,6 kilo.

B&O understreger, at gulvstanderen er beregnet til fast placering på gulvet uden svingfunktion, da det angiveligt kan skade det tynde OLED-panel. Derimod har den udskårne riller til skjult kabelføring ned fra TV’et og soundbaren.

(Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgængelighed

Gulvstanderen til Beosound Stage koster 5.600 kroner og fås nu hos autoriserede B&O-forhandlere eller via bang-olufsen.com.

(Foto: Bang & Olufsen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.