Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nye serier på Netflix

Netflix udvider tilbuddet med flere serier og sæsoner.

Skrevet af / 02/01/2013 - 12:25
Nye serier på Netflix

Snart kan du se mere af både nye og gamle serier hos Netflix: Den amerikanske streamingtjeneste starter 2013 med at gøre flere ”nye” tv-serier tilgængelig for streaming, samtidig med at eksisterende tv-serier udvides med flere sæsoner.

Fra og med 31. december 2012 blev følgende serier tilgængelig for første gang:

Califonication, sæson 1, 2 og 3

I Californication møder vi David Duchovny i rollen som Hank Moody – en forfatter med en svaghed for alkohol, stoffer, røg og smukke kvinder. Hank forsøger at balancere singlelivet og forholdet til datteren Becca og eks-konen Karen, samtidig med at han mere eller mindre ufrivillig havner i umoralske og lovmæssigt problematiske situationer.

The Borgias, sæson 1

Borgia-familien fra renæssancens Italien er en af historiens og den romersk-katolske kirkes mest berygtede familier. Jeremy Irons spiller rollen som Rodrigo Borgia, familiens overhoved, som gør alt han kan for at komme til magten og blive valgt som pave Alexander VI.

Star Trek

I den originale Star Trek-serie fra 1966 følger vi kaptajn James T. Kirk og resten af mandskabet på Starship Enterprise, når de udforsker verdensrummet. De er på en femårig lang opgave, hvor de skal forsvare The United Federations of Planets og lede efter nye planter og nyt liv i verdensrummet.

Twin Peaks, sæson 1

Den unge pige Laura Palmer bliver fundet dræbt i den lille, rolige by Twin Peaks. Det mystiske drab, som har lighedstegn med et drab i en anden lille by i nærheden, efterforskes af FBI-agenten Dale Cooper. Hans utraditionelle metoder afdækker flere mystiske og uforklarlige episoder i Twin Peaks.

The 4400

4.400 personer kommer pludselig tilbage efter at have været savnet i længere tid. Personerne har været borte i alt fra nogle måneder til flere årtier, men er ikke blevet ældre. Nogle af dem har fået overnaturlige evner. To NSA-agenter forsøger at løse mysteriet og finde ud af, hvad der er sket med de 4.400.

Ud over de ovennævnte, får følgende serie opfyldning af nye episoder 31. december.

Mad Men (sæson 2), Gossip Girl (sæson 4) og Weeds (sæson 6+7).

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top