Lyd & Billede

Lyd & Billede til iPad og Android-tablets er helt gratis. Nu kan du hente #4/2016 i App Store og Google Play.
forfatter

Er du ikke til papir og tryksværte, men sætter du stadig pris på en ægte magasinoplevelse? Så kan du downloade vores digitale udgave af Lyd & Billede helt gratis i App Store og Google Play.

IMG_0437

Digitaludgaven er interaktiv og byder på ekstra indhold i forhold til den trykte udgave – bl.a. videoer og gallerier.

IMG_0442

IMG_0441

Læs disse tophistorier
I aprilnummeret kan du bl.a. læse: Stortest af multirumshøjttalere, sammenligning af fire prisbillige projektorer til hjemmebiografen, test af en den djævelsk gode forstærker Gryphon Diablo 300, test af aktive højttalere fra Yamaha og Genelec, test af Olympus PEN-F systemkamera, stortest af trådløse in-ear hovedtelefoner til træning, test af Samsung Galaxy S7 (verdens vildeste mobil!), komplet guide til alle årets tv-nyheder og meget, meget mere.

IMG_0439

IMG_0440

Præmie: Sony HAP-S1 forstærker
I hver digitaludgave kører vi en eksklusiv konkurrence med fede præmier. I aprilnummeret kan du vinde en Sony HAP-S1 digitalforstærker med hi-res musikafspilning fra indbygget harddisk! Værdi: 7.600,- kroner.

Sony HAP-S1. Foto: Sony
Sony HAP-S1. Foto: Sony

Hent digitaludgaven i dag fra App Store eller Google Play (links herunder) og fortæl os gerne din mening i kommentarfeltet.

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

OBS: Digitaludgaven er kun tilgængelig på tablets, ikke mobiltelefoner. Det er for sikre den bedst mulige læseoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.