TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Logitech tager kontrollen

Nye Harmony Ultimate, Smart Control og Hub, lader dig kontrollere flere apparater på smartere vis.

forfatter
Publiceret 17/04/2013 - 11:33

Logitech-Harmony-Hub1-460x214

Centralen i den nye generation multifjernbetjening fra Logitech er Harmony Hub, en lille modtager, som tager imod fjernbetjeningens kommandoer og viderebringer dem til dine apparater via IR eller Bluetooth. Dermed kan man nu styre spilkonsoller som PS3, Xbox 360 og Nintendo Wii. Men også de smarte wifi-lamper Philips Hue, således at man nu automatisk kan dæmpe belysningen, når man sætter gang i hjemmebiografen.

Logitech-Harmony-Ultimate-460x420

Flagskibet i serien er Harmony Ultimate, en videreudvikling af Harmony Touch, som vi testede i aprilnummeret. Den trykfølsomme skærm på 2,4 tommer har nu fået feedback, således at man kan trykke på ikoner, og knapperne kan mærke forskel mellem lange og korte tryk. Gyroskop gør, at den vågner, når man tager den op, og sparer strøm, når man lægger den fra sig. Den har også fået et bedre greb.

Logitech-Harmony-Ipadcontrol-460x258

Man kan nu også anvende sin smartphone eller tablet med iOS eller Android til at kommunikere med Harmony Hub. Dermed kan man få en stor trykfølsom skærm med ikoner til lokale tv-kanaler, således at det bliver rigtig pædagogisk at styre hjemmebiografen. Føler man, at det rækker, så behøver man ikke at købe Harmony-fjernbetjeningen med trykfølsom skærm, men kan nøjes med at købe pakken Smart Control kun med en Hub og en enklere fjernbetjening uden skærm til en lavere pris. Senere på sommeren skal man også kunne købe Hub´en uden tilbehør.

Logitech-Harmony-Smart-Control-460x491

Harmony-serien har støtte for flere end 225.000 apparater fra 5.000 mærkevarer og programmeres nemt fra computer og også nu via tabletten.

Logitech Harmony Ultimate kommer til at koste 2.199 kroner og Smart Control 999 kroner, begge vil være i butikkerne i maj. Apps kan downloades gratis fra iTunes App Store og Google Play.

www.logitech.com

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend