NYHED

Haii-ya!

Kampsportslegenden Jackie Chan er kendt for sine halsbrækkende stunts. Nu laver han et lidt anderledes stunt med Bang & Olufsen.
forfatter

Herhjemme husker vi bedst Jackie fra utallige actionkomedier som Rush Hour og Shanghai Noon. Chan har for længst fået en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og i Hong Kong og Kina er han en levende legende med hundredvis af klassiske kung-fu actionfilm under bæltet.Herudover er han ivrig sanger og står bag OL-sangen Believe in Yourself fra Beijing 2008.

Jackie er en selverklæret teknologinørd, og nu skal han altså designe sit eget TV. Helt konkret er der tale om et speciallavet eksemplar af Bang & Olufsens Beovision 10, som skal doneres til velgørenhed. TV`et bliver rødt og får indgraveret Jackies slagord ”Technology brings Peace” i rammen. Beovision 10 har allerede en række muligheder for at tilpasse rammen og frontstoffet med forskellige farver.

Jackie Chan besøgte derfor for nylig Danmark sammen med Qi Jianhong, chef for Sparkle Roll Group, luksusdistributøren, som skal hjælpe Bang & Olufsen med at erobre det kinesiske marked. Indtil videre i 2012 har B & O overtaget 6 forretninger i Hong Kong og Syd-Kina og etableret 3 nye forhandlere i Kina, Hong Kong og Macau.TV´et vil efter planen komme på auktion i Kina, hvor pengene vil gå til et af Jackie Chans velgørende projekter. Hvis han da ikke bliver fristet til selv at hænge det på væggen!

Her kan du i øvrigt se et eksempel på Jackies sangkunst!


Kilde:
TV 2 Nyhederne

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.