Haii-ya!

Kampsportslegenden Jackie Chan er kendt for sine halsbrækkende stunts. Nu laver han et lidt anderledes stunt med Bang & Olufsen.
Annonce
Annonce
forfatter

Herhjemme husker vi bedst Jackie fra utallige actionkomedier som Rush Hour og Shanghai Noon. Chan har for længst fået en stjerne på Hollywood Walk of Fame, og i Hong Kong og Kina er han en levende legende med hundredvis af klassiske kung-fu actionfilm under bæltet.Herudover er han ivrig sanger og står bag OL-sangen Believe in Yourself fra Beijing 2008.

Jackie er en selverklæret teknologinørd, og nu skal han altså designe sit eget TV. Helt konkret er der tale om et speciallavet eksemplar af Bang & Olufsens Beovision 10, som skal doneres til velgørenhed. TV`et bliver rødt og får indgraveret Jackies slagord ”Technology brings Peace” i rammen. Beovision 10 har allerede en række muligheder for at tilpasse rammen og frontstoffet med forskellige farver.

Jackie Chan besøgte derfor for nylig Danmark sammen med Qi Jianhong, chef for Sparkle Roll Group, luksusdistributøren, som skal hjælpe Bang & Olufsen med at erobre det kinesiske marked. Indtil videre i 2012 har B & O overtaget 6 forretninger i Hong Kong og Syd-Kina og etableret 3 nye forhandlere i Kina, Hong Kong og Macau.TV´et vil efter planen komme på auktion i Kina, hvor pengene vil gå til et af Jackie Chans velgørende projekter. Hvis han da ikke bliver fristet til selv at hænge det på væggen!

Her kan du i øvrigt se et eksempel på Jackies sangkunst!


Kilde:
TV 2 Nyhederne

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Philips har kombineret deres farvestrålende OLED-TV’er med en potent soundbar fra Bowers & Wilkins. Resultatet er et ægte drømme-TV!
Vil du have ægte 8K-opløsning uden at betale en formue? Så kan Samsung Q700T være den rette medicin.
Har du netop slået kløerne i en PlayStation 5 eller en Xbox Series X? Så vil du måske også gerne opgradere din skærm. Vi har testet de bedste TV’er til gaming!
LG’s og Sonys nye topmodeller er propfulde af funktioner og ny teknologi. Men hvilket af disse 8K-TV’er har den allerbedste billedkvalitet? Vi tester!
Årets nye OLED-skærme får en række opdateringer, inklusive en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har udviklet en ny app, der lader dig kalibrere dit TV selv ved hjælp af mobilen.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.