TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Her er den nye serie fra Netflix

Først kom den politiske thriller, House of Cards, med Kevin Spacey. Nu er Netflix klar med den næste egenproducerede serie, Hemlock Grove, som er en vaskeægte gyser.

forfatter
Publiceret 27/03/2013 - 15:53

Netflix er gået ind i 2013 med en ambitiøs strategi om ikke blot at være streaming-tjeneste, men også producent af egne tv-serier – og dermed rettighedsindehaver. Det er nemlig her de store penge kan tjenes, hvis man vel at mærke leverer kvalitetsindhold, som forbrugerne vil se. Det mest lysende eksempel i nyere tid er HBO, der med populære tv-serier som Game of Thrones, The Sopranos og Sex and the City, er blevet ejerens, Time Warner, mest indbringende forretning.

Den første serie fra Netflix var House of Cards, en politisk thriller med Kevin Spacey i hovedrollen, som blev tilgængelig på Netflix i februar måned. Og det vel at mærke alle 13 afsnit på én gang, så tv-serie-nørder kunne svælge i at se alle afsnit i træk, hvis de havde sådanne lyster. House of Cards er blevet ret godt modtaget, og nu kommer efterfølgeren så.

20494270

Den nye Netflix-serie hedder Hemlock Grove, og ligesom forgængeren består også denne serie af 13 afsnit, der alle bliver tilgængelige på én gang. Nemlig den 19. april. Og hvis du er til horror, gys og monstre, kan du godt begynde at glæde dig. Hemlock Grove er instrueret blandt andet af Eli Roth, der er kendt for gysersplatterne Hostel og Hostel: Part II, og den byder både på mord, varulve og masser af intriger. Blandt hovedrolleindehaverne finder vi svenske Bill Skarsgård, der er bror til Alexander Skarsgård, som i øjeblikket kan ses på skærmen i en anden populær tv-serie, True Blood.

Traileren kan du se her:

Matrix-instruktører på vej med scifi-serie
Netflix kommer med endnu tre serier i løbet af 2013, men er også allerede i gang med at planlægge det kommende år. Således blev det i dag offentliggjort, at streaming-tjenesten har lavet en aftale med skaberne af hit-filmen The Matrix, Lana og Andy Wachowski, samt med J. Michael Straczynski, som stod bag scifi-serien Babylon 5. I fællesskab skal de tre lave en scifi-serie for Netflix, som skal komme i slutningen af 2014.

Serien kommer til at hedde Sense8, og indtil videre ved vi kun, at det bliver en ”gribende, global historie om sind, der er lænket til hinanden, og forfulgte sjæle,” som det udtrykkes i pressemeddelelsen.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend