Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Her er den nye serie fra Netflix

Først kom den politiske thriller, House of Cards, med Kevin Spacey. Nu er Netflix klar med den næste egenproducerede serie, Hemlock Grove, som er en vaskeægte gyser.

Skrevet af / 27/03/2013 - 15:53
Her er den nye serie fra Netflix

Netflix er gået ind i 2013 med en ambitiøs strategi om ikke blot at være streaming-tjeneste, men også producent af egne tv-serier – og dermed rettighedsindehaver. Det er nemlig her de store penge kan tjenes, hvis man vel at mærke leverer kvalitetsindhold, som forbrugerne vil se. Det mest lysende eksempel i nyere tid er HBO, der med populære tv-serier som Game of Thrones, The Sopranos og Sex and the City, er blevet ejerens, Time Warner, mest indbringende forretning.

Den første serie fra Netflix var House of Cards, en politisk thriller med Kevin Spacey i hovedrollen, som blev tilgængelig på Netflix i februar måned. Og det vel at mærke alle 13 afsnit på én gang, så tv-serie-nørder kunne svælge i at se alle afsnit i træk, hvis de havde sådanne lyster. House of Cards er blevet ret godt modtaget, og nu kommer efterfølgeren så.

20494270

Den nye Netflix-serie hedder Hemlock Grove, og ligesom forgængeren består også denne serie af 13 afsnit, der alle bliver tilgængelige på én gang. Nemlig den 19. april. Og hvis du er til horror, gys og monstre, kan du godt begynde at glæde dig. Hemlock Grove er instrueret blandt andet af Eli Roth, der er kendt for gysersplatterne Hostel og Hostel: Part II, og den byder både på mord, varulve og masser af intriger. Blandt hovedrolleindehaverne finder vi svenske Bill Skarsgård, der er bror til Alexander Skarsgård, som i øjeblikket kan ses på skærmen i en anden populær tv-serie, True Blood.

Traileren kan du se her:

Matrix-instruktører på vej med scifi-serie
Netflix kommer med endnu tre serier i løbet af 2013, men er også allerede i gang med at planlægge det kommende år. Således blev det i dag offentliggjort, at streaming-tjenesten har lavet en aftale med skaberne af hit-filmen The Matrix, Lana og Andy Wachowski, samt med J. Michael Straczynski, som stod bag scifi-serien Babylon 5. I fællesskab skal de tre lave en scifi-serie for Netflix, som skal komme i slutningen af 2014.

Serien kommer til at hedde Sense8, og indtil videre ved vi kun, at det bliver en ”gribende, global historie om sind, der er lænket til hinanden, og forfulgte sjæle,” som det udtrykkes i pressemeddelelsen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

0
Lyd & Billede
Scroll to Top