Flere UHD-tv på vej fra Samsung

Nu kommer der 4K-fjernsyn i de "mellemstore" størrelser på henholdsvis 55 og 65 tommer fra Samsung.

UHD-TV, det format som tidligere var kendt som 4K, er på vej frem. Tidligere i år lancerede Samsung sit første UHD-TV, det 85-tommer store S9000. Nu udvides familien med to nye modeller på henholdsvis 55 og 65 tommer.

At gå fra full HD til UHD er et markant teknologi-spring, der giver fire gange så høj opløsning – nærmere bestemt en opløsning på 3840 x 2160 pixels. Da udvalget af programmer og film i ægte UHD-opløsning er stærkt begrænset, er apparaterne udstyret med en kraftfuld billedprocessor, kaldet Quadmatic Picture Engine, til at opskalere HD- og gammeldags programmer.

F9000-serien er udstyret med den smartphonelignende brugergrænseflade Smart Hub, S-recommendation, stemme- og bevægelsesstyring, apps og VOD-tjenester. For at sikre investeringen i nogle år fremover er F9000-serien forberedt på at kunne opdateres til nye funktioner og standarder gennem Samsung Evolution Kit.

F9000 vil være at finde i de danske butikker fra slutningen af august til en vejledende udsalgspris. Prisen er også i UHD: 40.000 kroner for 55″ modellen og 55.000 kroner for storebror på 65″.

Samsung

Les videre
Exit mobile version