Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Dæmonen på Netflix den 10. april

Netflix og Marvels første samarbejde om en tv-serier bærer nu frugt. Se traileren her.

Skrevet af / 04/02/2015 - 19:16
Dæmonen på Netflix den 10. april

På dansk kender vi Marvels blinde superhelt som Dæmonen, og netop han spiller hovedrollen i den nye tv-serie, som Netflix producerer i samarbejde med Marvel.

Dæmonens borgerlige navn er Matt Murdock, og han har været blind siden barnsben, men arbejder som voksen som advokat og om natten som superhelt for at bekæmpe uretfærdighed og kriminalitet.

Dæmonen / Matt Murdock spilles af engelske Charlie Cox (også kendt fra B-filmen “Stardust” fra 2007), mens andre vigtige roller spilles af folk som Rosario Dawson (Sin City), Deborah Ann Woll (True Blood) og Scott Glenn (Silence of the Lambs).

Daredevil finder sted i samme univers som Marvels mange blockbuster-film (The Avengers, Iron Man, Thor, etc.), og serien skulle være rettet til voksne med konflikter fra den moralske gråzone, intense emotioner og grove action-sekvenser. Alle 13 afsnit af første sæson af Daredevil kan man se på Netflix fra den 10. april.

Den nyeste trailer kan du se her:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top