TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Canal Digital lancerer endnu to HD-kanaler

Den 30. april føjer Canal Digital Eurosport 2 HD og Travel Channel HD til udbuddet af HD-kanaler.

forfatter
Publiceret 15/04/2013 - 16:04

Alle de bedste kampe fra den tyske Bundesliga, masser af ekstremsport, inspirerende og farvemættede rejse-reportager, dokumentarer samt helt nye livsstils- og madprogrammer. Fra den 30. april får Canal Digitals kunder endnu mere underholdning af den slags, der helst skal ses i super skarp HD-kvalitet, skriver Canal Digital i en pressemeddelelse.

”Eurosport 2 i HD har længe været efterspurgt blandt vores kunder, og det har derfor været en af de kanaler, vi har prioriteret meget højt at kunne sende i HD. Nu kan vi vise alle Eurosports bedste rettigheder i HD, hvad enten det er fodbold, tennis eller cykelsport, hvor Eurosport typisk har meget stærke rettigheder,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.

Den anden nye kanal, Travel Channel, har netop lanceret en helt ny kanalflade med mere end 400 timers nyt indhold fra spændende steder på kloden og seks nye programgenrer som fx Eventyrlige oplevelser, Livsstil, Mad, Luksusrejser og Passion for rejser.

Eurosport 2 HD vil ligge på kanalplads 73 og Travel Channel HD får kanalplads 66.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Er det her Samsungs bedste TV hidtil? Efterfølgeren til et af sidste års bedste TV’er har netop gæstet testbænken. Samsung QN95B har fået en række forbedringer, men samtidig er der et par ting, der ærgrer os lidt.
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend