B&O samler alle sine enheder til multiroom

Nu kan Bang & Olufsens produkter spille sammen og styres trådløst i et multiroom-system, Også nogle af dem, der har 40 år på bagen!

Man har længe kunnet styre B&O’s produkter via intelligent fjernbetjening, men der har ikke været tale om decideret multiroom, hvor man med en håndevending kan bestemme hvilken musik, der skal spilles i hvert rum i huset – eller i hele huset på en gang. Det kan man nu.

Systemet bygget på musiksystemet BeoSound Moment. Man kan fra styrenheden føje flere rum til musikoplevelsen. I stuen kan det f.eks. være BeoPlay A9-højttaleren, og i køkkenet den vægmonterede BeoSound Essence. Fjernsynet kan også være med som højttaler eller lydkilde.

Det hele kan styres med BeoRemote One eller den nye BeoMusic App.

BeoMusic-app’en kan styre alle enhederne i B&O’s multiroom-system.

Nyt liv til klassiske produkter
Også – meget – ældre B&O-apparater kan få lov at lege med i multrums-systemet takket være BeoLink Converter. Har du et BeoSound 9000-anlæg eller en Beogram 4000 pladespiller, kan de godt være med. Sidstnævnte kan dog ikke fjernstyres centralt, da B&O først indførte systemfjernbetjening i 1982, og Beogram 4000 er fra 1975!

Bang & Olufsen produkter er ikke noget, man bare køber og smider væk. Med BeoLink Multiroom understreger vi vores engagement over for kunderne ved at skabe et system, der giver dem mulighed for at forene nye og klassiske produkter via avanceret trådløs teknologi,” siger Marie Kristine Schmidt, som er Vice President for Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen.

Les videre
Exit mobile version