TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

B&O nedlægger dansk tv-produktion

Bang & Olufsen flytter produktionen af deres eksklusive tv´er ud af Danmark.

forfatter
Publiceret 12/06/2013 - 15:10

B&O planlægger at lukke produktionen af tv´er på fabrikken i Struer, meddeler Danmarks Radio.

Produktionen skal i stedet flyttes til B&O’s fabrik i Tjekkiet, som i forvejen producerer stereoanlæg, højttalere og radioer. Dermed vil eksklusive tv´er som Beovision 11 ikke længere blive produceret i Danmark.

Produktionsstandsningen er en del af omfattende nedskæringer for at skabe en mere lønsom drift for den traditionsrige designproducent.

Udflagningen af tv-produktionen får konsekvenser for omkring 75 stillinger i Danmark. Fabrikken i Struer har 1.100 ansatte, hvoraf ca. 350 er involveret i produktionen.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend