Nyhed

B&O i blank messing

Nogle af Bang & Olufsens sejeste produkter fås nu med endnu sejere finish.

(Foto: Producent)

Bang & Olufsen er kendt for deres veldrejede lyd- og billedprodukter med udstrakt brug af kvalitetsmaterialer som aluminium, glas og ægte træ. Aluminium hører til favoritterne, fordi det er let, stærkt og nemt at forme. Det kan anodiseres i forskellige farver – og poleres til en skinnende blank overflade.

Selv om produkterne i dag samles i Tjekkiet, laves aluminiumdelene stadig på fabrikken i Struer (Factory 5). Ind kommer en rå blok aluminium, og efter en masse pressen, drejen og poleren af både maskiner og menneskehænder kommer der et produkt som fjernbetjeningen Beo4 ud i den anden ende. Meget forenklet sagt.

Farvelagt aluminium

Bang & Olufsen kan producere aluminium med en række forskellige farver og overfladebehandlinger. (Foto: Audun Hage)

En af B&O’s specialiteter er den såkaldte anodiseringsproces, hvor aluminiumoverfladen får en beskyttende belægning. Fabrikken i Struer er blandt de mest avancerede på området med en patenteret proces kaldet BeoSpray (hvad ellers!), som kan farvelægge metallet i den ønskede nuance.

Et par BeoLab 90 i pink kan sikkert godt lade sig gøre – på bestilling – men B&O tilbyder også egne, mere smagfulde (?) farvevalg med jævne mellemrum.

BeoVision Eclipse og BeoLab 50 Brass Tone Edition

(Foto: B&O)

De interesserede kan nu bestille OLED-skærmen BeoVision Eclipse og højttalerne BeoLab 50 i den såkaldte Brass Tone Edition med messing og røget eg.

BeoVision Eclipse har fået motoriseret fod og højttaler i delvis mat sort og messingfarvet aluminium. Fjernbetjeningen BeoRemote One fås også i matchende messingfarve. Højttalerfronten er håndlavet i mørkrøget eg.

BeoLab 50 har fået hele den ydre “skal” samt Acoustic Lens diskant-enheden anodiseret i messingfarve med lamellerne på siden i mørk eg.

BeoVision Eclipse og BeoLab 50 Brass Tone and Smoked Oak er tilgængelige nu til følgende priser:

BeoVision Eclipse 55: 63.000 kr.
BeoVision Eclipse 65: 90.000 kr.
BeoLab 50: 190.000 kr. (parret)

Les videre
Exit mobile version