Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Bliv spirituel tv-slave i 100 dage

Samsung vælger otte personer til at konkurrere om at drage til et kloster i Indien - og se tv-serier i 100 dage i træk.

Skrevet af / 01/10/2015 - 18:04
Bliv spirituel tv-slave i 100 dage

Tv og åndelighed er ikke begreber, der plejer at gå hånd i hånd. Måske er det netop derfor, Samsung vil give dig mulighed for at drage til “et åndeligt sted i skyggen af ​​Himalaya, hvor man kan bytte hverdagens stress med muligheden for at se uhæmmet mange tv-shows”: At Samsung har en veludviklet selvironi.

Hvorom alting er, så hedder konkurrencen “The catchup Grant,” og går ud på, at otte nordiske finalister udvælges til at komme til Stockholm den 7. oktober, hvor de skal overbevise juryen, om, at netop de bør udvælges til at få catchup-stipendiatet.

Vinderen belønnes med en tur til Indien, hvor vedkommende skal at bo i tibetansk munkekloster  i 100 dage og der få mulighed for uafbrudt tv-kigning, så han eller hun kan få indhentet de missede afsnit af yndlingsserien. Bange for at gå fallit i mellemtiden? Frygt ikke: tabt arbejdsfortjeneste kompenseres med 1.600 Euro pr. måned.

For at deltage, skal du først via mobilen indsende en 30 sekunders film, der forklarer hvorfor du skal vælges. Og det skal være senest kl. 24:00 d. 4. Oktober 2015.

Læs mere om konkurrencen her.


Se konkurrencevideoen her.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Se traileren til True Detective sæson 4

Premiere på Kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi rense laks!

Tilbage til filmstudierne?

IMAX-Barbie i Cinemaxx nu

Comeback?

Lyd & Billede
Scroll to Top