TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bliv spirituel tv-slave i 100 dage

Samsung vælger otte personer til at konkurrere om at drage til et kloster i Indien - og se tv-serier i 100 dage i træk.

forfatter
Publiceret 01/10/2015 - 18:04

Tv og åndelighed er ikke begreber, der plejer at gå hånd i hånd. Måske er det netop derfor, Samsung vil give dig mulighed for at drage til “et åndeligt sted i skyggen af ​​Himalaya, hvor man kan bytte hverdagens stress med muligheden for at se uhæmmet mange tv-shows”: At Samsung har en veludviklet selvironi.

Hvorom alting er, så hedder konkurrencen “The catchup Grant,” og går ud på, at otte nordiske finalister udvælges til at komme til Stockholm den 7. oktober, hvor de skal overbevise juryen, om, at netop de bør udvælges til at få catchup-stipendiatet.

Vinderen belønnes med en tur til Indien, hvor vedkommende skal at bo i tibetansk munkekloster  i 100 dage og der få mulighed for uafbrudt tv-kigning, så han eller hun kan få indhentet de missede afsnit af yndlingsserien. Bange for at gå fallit i mellemtiden? Frygt ikke: tabt arbejdsfortjeneste kompenseres med 1.600 Euro pr. måned.

For at deltage, skal du først via mobilen indsende en 30 sekunders film, der forklarer hvorfor du skal vælges. Og det skal være senest kl. 24:00 d. 4. Oktober 2015.

Læs mere om konkurrencen her.


Se konkurrencevideoen her.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vej fra Disney+. Se den første fulde trailer her.
Nu kan du streame Game of Thrones i 4K-kvalitet Skarpere 4K-versioner af Game of Thrones 1.-8. sæson er nu klar på HBO Max. Det var på tide!
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend