Guide

Black Week 2021: De bedste TV-tilbud

Black Week 2021 er allerede i gang. Her er de TV’er, vi anbefaler at have i kikkerten!
forfatter

Black Friday 2020 (den 26. november) og Black Week er blevet en af de største shopping-begivenheder her til lands og er også et populært tidspunkt at købe TV på. Mange aktuelle TV-modeller når deres hidtil laveste pris i denne periode. Så uanset om du leder efter et nyt gaming-TV eller drømmer om en storskærm i stuen, kan det betale sig at følge godt med!

Selv om Black Week først officielt starter i næste uge, har flere butikker valgt at skyde deres kampagner i gang inden weekenden.

Elgiganten har startet forhåndssalget til deres klubmedlemmer allerede i dag, fredag. Mandag den 22. fortsætter kampagnen for alle. Blandt de interessante tilbud finder vi LG’s OLED C1-serie i alle skærmstørrelser (48-83 tommer). OLED-TV’er fra Philips og Sony er også på udsalg, og det samme gælder Samsung The Frame, QN85A, i en række skærmstørrelser.

HiFi Klubben har ikke officielt skudt deres Black Friday-kampagne i gang endnu, men har allerede udsalg på flere Sony-modeller, deriblandt OLED-TV’erne X90J, A80J og A90J.

Power er også i gang med deres Black Week-kampagne. Blandt de tilbud, der skiller sig ud, er LG OLED C1 og Samsung QN85A i flere størrelser.

Sagen opdateres!

Black Week 2021 – varer nok på lager?

Sidste års Black Week var præget af covid-19 med værnemidler, køordninger og deraf følgende ventetid. I år er salget mindre begrænset, men du kan nok stadig forvente kø ved kassen.

Der er imidlertid også en anden faktor, der spiller ind på salget i år: Den igangværende globale “chipkrise” påvirker også udbuddet af en række lyd- og billedprodukter. Vores råd er derfor, at du ikke kun tjekker prisen, men også lagerstatus, før du handler! Det såkaldte “røverkøb” kan hurtigt få en sur bismag, hvis du skal vente til efter jul, før du rent faktisk får TV’et i hus …

I år kan det være en god idé at tjekke lagerstatus, før du trykker på Køb-knappen. (Skærmskud: Prisjagt.dk)

Undgå fejlkøb – gå efter testvinderne!

Når Black Week løber af stablen, kan det selvfølgelig være fristende at kaste sig over det første tilbud, man støder på. Vores råd er imidlertid at udse sig nogle favoritter blandt de modeller, der har opnået gode testresultater – og så følge priserne som en høg! Derefter er det bare at slå til, når en af dine udvalgte modeller kommer på tilbud.

Tip: Tjenester som Prisjagt.dk og Pricerunner.dk giver live prisopdateringer og prishistorik, hvor du kan se, hvad produktet tidligere har kostet. På den måde er det muligt at bedømme, hvor godt et tilbud egentlig er. Du kan også oprette din egen “ønskeliste” og blive varslet, når prisen på disse produkter skifter.

De bedste soundbars på tilbud Undgå fejlkøb under Black Week – gå efter testvinderne!

Anbefalede TV-modeller

Lyd & Billede har testet mange af de aktuelle TV-modeller og tjekker ugen igennem prisudviklingen på testvindere og anbefalede produkter. Desuden vil vi opsnappe eventuelle røverkøb på andre relaterede modeller. Orientér dig på forhånd og slå kløerne i de bedste tilbud!

Her er de TV-modeller, vi anbefaler at holde nøje øje med i løbet af Black Week 2021 …

Samsung

Med deres brede modelspektrum er Samsung en typisk genganger i Black Friday-tilbuddene. Deres TV’er er kendt for flot billedkvalitet, design og brugervenlighed med et væld af smarte funktioner.

OBS: Når du leder efter en Samsung 2021-model, skal du kigge efter bogstavet “A” i modelnummeret, såsom Q77A, AU8005 osv. Modeller med bogstavet “T” er 2020-modeller.

Samsung The Frame LS03A (2021). (Foto: Samsung)
Samsung The Frame LS03A

Samsungs populære billedramme-TV The Frame er en af vores favoritter, når det gælder design og smart-løsninger, og kan trygt anbefales til dem, der leder efter stuevenligt TV med god billedkvalitet. Vægbeslag følger med i kassen, mens rammer i forskellige farver er ekstraudstyr. The Frame findes nu i skærmstørrelser fra 32 og helt op til 85 tommer!

Læs hele testen af Samsung The Frame LS03A

 

Samsung QN85A. (Foto: Samsung)
Samsung QN85A

Hvis du er kræsen med billedkvalitet, men kvier dig for at betale mere end højst nødvendigt, kommer 4K-modellen Samsung QN85A som kaldet. Denne Neo QLED-skærm har meget af den samme teknologi, som man finder i Samsungs flagskibsmodeller, men til en mere behagelig pris.

For modelåret 2021 er QN85A den billigste QLED-variant fra Samsung med såkaldt Mini-LED-bagbelysning, som giver en mærkbar forbedring af kontrasten.

Læs hele testen af Samsung QN85A

 

Samsung QN95A. (Foto: Samsung)
Samsung QN93A/QN95A

QN95A er Samsungs bedste 4K-TV for modelåret 2021. Her får man både lidt bedre billedkvalitet og flere smarte løsninger end med de øvrige QLED-modeller, mod en lidt højere pris. Samsung-skærmen er udstyret med direkte Mini-LED-bagbelysning, som bidrager til suveræn kontrast. Skærmstørrelserne starter ved 55 tommer og går helt op til 75 tommer.

OBS: QN95A og lillebror QN93A er ens rent billedmæssigt. QN95A kan imidlertid prale af den separate One Connect-samleboks, der gør skjult ledningsføring lettere. På QN93A sidder de fysiske tilslutninger på selve TV’et.

Læs hele testen af Samsung QN95A

 

Samsung QN900A. (Foto: Samsung)
Samsung QN900A

Samsungs topmodel for 2021 er et imponerende syn: Flagskibet QN900A kommer med alle de seneste innovationer på billedfronten, inklusive et laserskarpt 8K-billedpanel med Mini-LED-bagbelysning og en heftig videoprocessor under motorhjelmen. Det er også proppet med højttalere indeni. Desuden har Samsung presset al teknologien ind i en særdeles slank og lækker indpakning.

Læs hele testen af Samsung QN900A

 

LG

Sydkoreanske LG Electronics har et bredt sortiment af TV’er, men er frem for alt kendt for deres OLED-modeller.

OBS: Når du leder efter en LG OLED 2021-model, skal du kigge efter tallet “1” i modelnummeret, såsom C1, G1 osv. Modeller med bogstavet “X” er 2020-modeller.

LG OLED C1 kommer for første gang i størrelser helt op til 83 tommer. (Foto: LG)
LG OLED C1

LG tilbyder et bredt spektrum af OLED-skærme, og blandt disse har C-serien været en af de mest populære. Her får du fuldt hus på specifikationer og billedkvalitet samt en række gaming-venlige funktioner. C1 kommer i skærmstørrelser fra 48 og helt op til 83 tommer!

Læs hele testen af LG OLED C1

 

Med undtagelse af nogle svinedyre 8K-skærme er G1-serien de sejeste OLED-TV’er, du kan købe fra LG i år. De kommer spækket med et nyt og forbedret Evo OLED-panel og har et særligt, superfladt Gallery-design, som man kun finder på denne model. (Foto: LG)
LG OLED G1

OLED G1 har fået tilnavnet “Gallery OLED”, og det er ikke nogen tilfældighed. LG har lagt ekstra godt til rette for, at TV’et skal være nemt at hænge på væggen og være et centralt blikfang i hjemmet.

OLED G1 leveres med et hængslet vægbeslag designet specielt til denne model. Det gør, at TV’et kan hænges helt ind til væggen, samtidig med at det er let at trække ud, når man skal slutte noget til.

Læs hele testen af LG OLED G1

 

Sony

Japanske Sony leverer mange TV-modeller (både LCD og OLED) med høj ydelse til konkurrencedygtige priser.

OBS: Når du leder efter en Sony 2021-model, skal du kigge efter bogstavet “J” i modelnummeret, såsom X89J, A80J osv. Modeller med bogstavet “H” er 2020-modeller.

Med X89J kan Sony tilbyde en prisbillig storskærm, der har de fleste funktioner i orden. Her får du 4K-opløsning, Android TV med masser af apps, understøttelse af Dolby Vision HDR og Dolby Atmos-lyd, hvilket gør det til et meget anvendeligt TV for de fleste. Sony-modellen fås også i et bredt spektrum af skærmstørrelser.

Læs hele testen af Sony X89J

 

Sony Bravia X90J. (Foto: Sony)
Sony X90J

Den nye premiummodel XH9005 henter meget teknologi fra Sonys dyrere high-end-modeller, men til en meget mere spiselig pris. Desuden har Sony selv antydet, at det kan være deres nye “PlayStation-TV”.

XH9005 skal nemlig være skræddersyet til gaming og klar til moderne spilkonsoller såsom PS5 med bl.a. HDMI 2.1-kompatible indgange og lav forsinkelse (input-lag) – alt sammen for at give en sømløs spiloplevelse. XH9005 fås også i et bredt spektrum af størrelser, fra 55 og helt op til 85 tommer.

Læs hele testen af Sony X90J

 

Sony Bravia XR-75X95J. (Foto:Sony)
Sony X95J

Sonys 4K LCD-topmodel for 2021 fås i størrelser fra 65 til 85 tommer.

Læs hele testen af Sony X95J

 

Sony Bravia A80J. (Foto: Sony)
Sony A80J OLED

A80J er den billigste OLED-serie, Sony har at byde på for modelåret 2021. Den er baseret på samme formel som tidligere generationer, med et topmoderne billedpanel hentet fra LG, mens Sony selv har stået for til billedprocessering og lyd.

Her anvender japanerne endnu en gang deres innovative Acoustic Surface højttalerteknologi, hvor lyden kommer direkte ud af TV-skærmen – hvilket også bidrager til et særegent, minimalistisk design.

Læs hele testen af Sony A80J

 

Sony Bravia A90J kommer i skærmstørrelserne 55, 65 og 83 tommer. (Foto: Sony)
Sony A90J

Læs hele testen af Sony A90J

 

Sony Bravia Z9J. (Foto: Sony)
Sony Z9J 8K

Sony Z9J er den japanske producents allersejeste LCD-TV for 2020. Det er spækket med avanceret teknologi, inklusive et avanceret billedpanel med 8K-opløsning, Sonys egen Cognitive XR-videoprocessor plus ekstra mange højttalere for at sikre en lydoplevelse ud over det sædvanlige. Ud over 75-tommeren findes der også en endnu større 85-tommer.

Læs hele testen af Sony Z9J

Panasonic

Japanske Panasonic leverer mange glimrende allround-TV’er med ekstra flot billedkvalitet til fordelagtige priser.

OBS: Når du leder efter en Panasonic 2021-model, skal du kigge efter bogstavet “J” i modelnummeret, såsom JX800, JZ1000 osv. Modeller med bogstavet “H” er 2020-modeller.

Designmæssigt er JX800E en ret simpel affære med en udførelse i mat sort plast og to små ben ude i siderne. Sidstnævnte har kun én mulig position og kræver derfor et relativt bredt TV-møbel. (Foto: Panasonic)
Panasonic JX800

Panasonic JX800 er et prisgunstigt LCD-TV med understøttelse af bl.a. Dolby Atmos og Dolby Vision HDR.

 

Panasonic JZ1000. (Foto: Panasonic)
Panasonic JZ1000

Panasonic JZ1000 er Panasonics billigste OLED-TV for 2021. Plus for praktisk drejelig fod. OBS: Vi har ikke testet denne model endnu, men du kan læse testen af sidste års model herunder.

Læs hele testen af Panasonic HZ1000 (2020)

 

Panasonic TX-65JZ2000E. (Foto: Panasonic)
Panasonic JZ2000

Med JZ2000 har Panasonic begået endnu et TV i referenceklassen. JZ2000 nyder godt af et ekstra avanceret OLED-panel, som kan prale af bedre lysstyrke og kontrast end konkurrenterne. Billedprocesseringen er suveræn og sørger for, at alt videoindhold kan nydes i neutral og naturtro, men stadig lige medrivende billedkvalitet.

Læs hele testen af Panasonic JZ2000

 

Philips

Philips er berømt i TV-verdenen for deres mange modeller med Ambilight omgivelseslys. Den specielle lysteknik lyser væggen bag TV’et op med farver, der matcher handlingen på skærmen.

OBS: Når du leder efter en Philips 2021-model, skal du kigge efter tallet “6” i slutningen af modelnummeret, såsom OLED806, PUS8506 osv. Modeller, der slutter på tallet 5, er 2020-modeller.

Philips PUS8506. (Foto: Philips)
Philips “The One” PUS8506

Dette LCD-TV fra Philips har fået tilnavnet “The One”. Ifølge producenten selv er det, fordi PUS8506-modellen tilbyder alle de vigtigste funktioner til en attraktiv pris! Philips-skærmen leverer flot billedkvalitet med glimrende kontrast, og det farverige Ambilight-lys er afgjort med til at løfte oplevelsen.

Læs hele testen af Philips PUS8506

 

Philips OLED806

OLED806 er et af de billigere OLED-TV’er fra Philips i 2021 og kommer i 55 og 65 tommers skærmstørrelse. Det må klare sig uden det eksklusive lydanlæg fra Bowers & Wilkins, som man finder på dyrere modeller fra Philips – men til gengæld har det masser af lækkerier på billedfronten, bl.a. tresidet Ambilight-lys.

OBS: Vi har ikke testet OLED806 endnu, men du kan tjekke testen af sidste års model herunder.

Læs hele testen af Philips OLED805 (2020)

 

Philips OLED+ 936. (Foto: Philips)
Philips OLED+ 936

OLED+ 936 er en af Philips’ topmodeller for 2021 med bl.a. firesidet Ambilight og indbygget soundbar fra Bowers & Wilkins.

OBS: Vi har ikke testet denne 2021-model endnu, men du kan læse testen af forgængeren OLED935 herunder.

Læs hele testen af Philips OLED+ 935 (2020)

 

TCL

Kinesiske TCL er en forholdsvis ny spiller på det nordiske marked, men har gjort sig bemærket med en række TV-modeller, der giver god ydelse til prisen.

TCL QLED850. (Foto: TCL)
TCL QLED850

QLED850 er en ny modelserie specielt til det nordiske marked og skal efter planen kun sælges hos Elgiganten. Tilgængelige skærmstørrelser er 50, 55 og 65 tommer, og vi har set nærmere på 65-tommeren!

Læs hele testen af TCL QLED850

 

TCL C825 har en indbygget “soundbar” fra Onkyo. (Foto: TCL)
TCL C825

C825 er et veludstyret TV til prisen. Ud over et 4K-LCD-panel med Mini-LED-bagbelysning og moderne Android smart-TV-funktioner har det også et integreret lydsystem fra Onkyo. C825 fås i skærmstørrelserne 55, 65 og 75 tommer.

Læs hele testen af TCL C825

 

Vi gør opmærksom på, at Prisjagt.dk er kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer prisvarsling, produktinformation og opdaterede priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.