SUPERTILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

Black Friday 2020: De bedste TV-tilbud

Nedtællingen til Black Friday er begyndt. Her er de TV’er, vi anbefaler at have i kikkerten!

Black Friday 2020 (den 27. november) og Black Week (ugen op til) er blevet en af de største shopping-begivenheder her til lands, og TV er blandt de mest populære produktkategorier. Mange aktuelle TV-modeller når deres hidtil laveste pris i denne periode. Uanset om du leder efter et nyt gaming-TV eller drømmer om en storskærm i stuen, kan det betale sig at følge godt med!

Black Week 2020: Større vægt på nethandel

Årets Black Week bliver lidt anderledes end tidligere. På grund af corona-situationen vil der være begrænsninger på antallet af kunder i butikkerne med køordning og deraf følgende ventetid. Derfor forventes det, at en større andel af salget vil finde sted online.

Der behøver ikke at være en ulempe. Så længe du er velforberedt, kan du gøre et godt køb, mens du sidder i sofaen eller kontorstolen. Desuden er mange af de populære TV’er blevet så store (65+ tommer), at det alligevel kan være praktisk at få dem leveret til døren …

Læs også: Sådan får du plads til det store TV

Undgå fejlkøb – gå efter testvinderne!

Når Black Week løber af stablen, kan det selvfølgelig være fristende at kaste sig over det første tilbud, man støder på. Vores råd er imidlertid at udse sig nogle favoritter blandt de modeller, der har opnået gode testresultater – og så følge priserne som en høg! Med indkøbslisten klar på forhånd er du bedre rustet til at trykke på aftrækkeren, når en af dine udvalgte modeller kommer på tilbud.

Tip: Tjenester som Prisjagt.dk og Pricerunner.dk giver live prisopdateringer og prishistorik, hvor du kan se, hvad produktet tidligere har kostet. På den måde er det muligt at bedømme, hvor godt et tilbud egentlig er. Du kan også oprette din egen “ønskeliste” og blive varslet, når prisen på disse produkter skifter.

Elgiganten har netop tyvstartet deres Black Week-kampagne. Tilbuddene vil i første række gælde deres klubmedlemmer allerede fra i morgen, fredag 20. november, før salget åbnes for alle fra mandag den 23. november. OBS: Da priserne er forbeholdt klubmedlemmer, dukker de ikke op i de officielle prisstatistikker i søgemaskinerne endnu.

Link til Elgigantens Black Friday-kampagne

Power og Komplett har ligeledes meddelt, at de starter Black Week i morgen, fredag ​​den 20. november.

Link til Powers Black Friday-kampagne

Link til Kompletts Black Friday-kampagne

Anbefalede TV-modeller

Lyd & Billede har testet mange af de aktuelle TV-modeller og tjekker prisudviklingen på testvindere og anbefalede produkter i løbet af ugen. Derudover vil vi opsnappe eventuelle røverkøb på andre relaterede modeller. Orientér dig på forhånd og slå kloen i de bedste tilbud!

Her er de TV-modeller, vi anbefaler at følge nøje under Black Week 2020 …

Samsung

Med deres brede modelspektrum er Samsung en typisk genganger i Black Friday-tilbud. Deres TV’er er kendt for flot billedkvalitet, design og brugervenlighed med et væld af smarte funktioner.

Samsung The Frame LS03T (2020). (Foto: Samsung)

Samsung The Frame LS03T

Samsungs populære billedramme-TV fik en stor opgradering i 2020 i form af et moderne Dual LED-billedpanel med stærkt forbedret kontrast. The Frame er en af vores favoritter, når det gælder design og smart-løsninger, og kan trygt anbefales til dem, der leder efter et TV ud over det sædvanlige.

Samsungs No Gap-vægbeslag følger med i kassen, mens rammer i forskellige farver er ekstraudstyr. The Frame fås nu i skærmstørrelser fra 32 og op til 75 tommer!

Læs testen af Samsung The Frame LS03T

Samsung Q70T. (Foto: Samsung)

Samsung Q70T

Denne model kan prale af et såkaldt Dual LED LCD-billedpanel (samme type som i The Frame) med god kontrast og farvegengivelse. Samsung Q70T er også forberedt til den nye generation af spilkonsoller med understøttelse af HDMI 2.1 og 4K-video med op til 120 billeder i sekundet (4K 120 fps).

Samsung Q80T. (Foto: Samsung)

Samsung Q80T

Hvis du er kræsen med hensyn til billedkvalitet, men kvier dig for at betale mere end højst nødvendigt, kommer 4K-modellen Q80T som kaldet. Denne QLED-skærm indeholder meget af samme teknologi, som findes i Samsungs flagskibsmodeller, bare til en mere behagelig pris.

For modelåret er Q80T nu den billigste QLED-variant fra Samsung med direkte LED-bagbelysning, som indebærer en markant forbedring af billedkvaliteten.

Læs testen af Samsung Q80T

Samsung Q90T/Q95T

Q95T er Samsungs bedste 4K-TV for modelåret 2020. Her får du både lidt bedre billedkvalitet og flere smarte løsninger end på de andre QLED-modeller, til en lidt højere pris. Samsung-skærmen er udstyret med direkte LED-bagbelysning, der bidrager til suveræn kontrast. Skærmstørrelserne starter ved 55 tommer og går helt op til 85 tommer.

Q95T og lillebror Q90T er ens rent billedmæssigt. Q95T kan dog prale af den separate samleboks One Connect, der letter skjult ledningsføring, samt mulighed for No Gap-vægbeslag, der gør vægmontering mere elegant.

Læs testen af Samsung Q95T

Samsung Q950TS. (Foto: Samsung)

Samsung Q950TS

Samsungs topmodel i 2020 er et imponerende skue: Flagskibet Q950TS kommer med alle de nyeste innovationer på billedfronten, inklusive et barberbladsskarpt 8K-billedpanel og en kraftig videoprocessor under motorhjelmen. Det har også en hel flok højttalere indbygget. For at toppe det hele har Samsung presset al teknologien ind i en ekstremt slank og lækker indpakning.

Læs testen af Samsung Q950TS

Samsung Q800T. (Foto: Samsung)

Samsung Q800T

Samsung Q800T er lillebror til de eksotiske topmodeller Q900TS og Q950TS, og er en af ​​de billigere modeller med 8K-opløsning. Ud over et laserskarpt 8K LCD-panel har det også direkte LED-bagbelysning med local dimming plus et Ultra Black-filter, der gør skærmglasset supermat uden generende spejlinger.

Læs testen af Samsung Q800T

LG

Sydkoreanske LG har et bredt sortiment af TV’er, men er først og fremmest kendt for deres OLED-TV’er.

LG 65NANO906. (Foto: LG)

LG NANO 90

Årets nye premium LCD-skærme fra LG med tilnavnet NanoCell har fået en længe ventet opgradering på billedfronten. NANO 90 er en af topmodellerne med 4K-opløsning. Den fås i en bred vifte af størrelser, fra 55 og helt op til 86 tommer!

Læs testen af LG NANO 90

LG NANO99. (Foto: LG)

LG NANO99 8K

LG’s største og bedste LCD-TV fungerer glimrende til både gaming, film og almindeligt TV-kiggeri. Her får du samme gode billedprocessering og formatunderstøttelse som på OLED-skærmene kombineret med et stort og laserskarpt 8K-billede.

Læs testen af LG NANO99

LG OLED BX kommer i 55″ og 65″ skjermstørrelse. (Foto: LG)

LG OLED BX

LG OLED BX er efterfølgeren til OLED B9, som Lyd & Billede kårede til Årets Bedste i premiumklassen. Den nye BX-serie slægter tydeligt forgængeren på, men har fået en række vigtige opdateringer for 2020.

Læs også: LG OLED BX: Prisgunstigt OLED-TV fra LG

LG OLED CX. (Foto: LG)

LG OLED CX

LG tilbyder et bredt spektrum af OLED-skærme, og blandt disse har C-serien været en af de mest populære. Her får du fuldt op på specifikationer og billedkvalitet, og et lidt finere design end den mere simple B-model, uden at skulle betale den stive pris for en topmodel i GX- eller WX-serien.

Læs testen af LG OLED CX

LG OLED GX. (Foto: LG)

LG OLED GX

OLED GX har fået tilnavnet “Gallery OLED”, og det er ikke tilfældigt. LG har lagt ekstra godt til rette for, at TV’et skal være let at hænge på væggen og være et centralt blikfang i hjemmet. OLED GX leveres med et hængslet vægbeslag designet specielt til denne model. Det gør, at TV’et kan hænges helt ind til væggen, samtidig med at det er let at trække ud, når du skal koble ting til.

Læs testen af LG OLED GX

LG OLED WX. (Foto: LG)

LG OLED WX

LG’s topmodel er en ultratynd OLED-skærm, der sættes direkte op på væggen ved hjælp af magneter. Lyden håndteres af en separat soundbar.

Læs om LG OLED WX her

Sony

Japanske Sony leverer mange TV-modeller – både LCD og OLED – med høj ydelse til konkurrencedygtige priser.

Sony XH80. (Foto: Sony)

Sony XH80

Med XH8096 kan Sony tilbyde en prisgunstig storskærm, der har de fleste funktioner i orden. Her får du 4K-opløsning, Android TV med masser af apps samt understøttelse af Dolby Vision HDR og Dolby Atmos-lyd, hvilket gør det til et anvendeligt TV for de allerfleste. Sony-modellen fås i en lang række størrelser, fra 43 og op til 85 tommer (!) med en gunstig pris pr. tomme.

Læs testen af Sony XH80

Sony XH90. (Foto: Sony)

Sony XH90

Den nye premium-model XH9005 henter meget teknologi fra Sonys dyrere high-end-modeller, men til en meget mere behagelig pris. Desuden har Sony selv hintet, at det kan være deres nye “PlayStation-TV”.

XH9005 skal nemlig være skræddersyet til gaming og klar til moderne spilkonsoller som PS5, bl.a. med HDMI 2.1-kompatible indgange og lav forsinkelse (input-lag) – alt sammen for at give en gnidningsløs spiloplevelse. XH9005 fås også i et bredt spektrum af størrelser, fra 55 op til 85 tommer.

Læs testen af Sony XH9005

Sony 85XH9505 85" XH95
Sony 85XH9505. (Foto: Sony)

Sony XH9505

Sonys 4K LCD-topmodel for 2020 fås i størrelser fra 49 til 85 tommer.

Læs testen af Sony XH9505

Sony A85 OLED

A85 er den billigste OLED-serie, Sony har at byde på for modelåret 2020. Den er baseret på samme formel som tidligere generationer og har et topmoderne billedpanel fra LG, mens Sony selv har stået for lyd og billedprocessering.

Her anvender japanerne endnu en gang deres innovative Acoustic Surface højttalerteknologi, hvor lyden kommer direkte ud af TV-skærmen – noget, der også bidrager til det særprægede, minimalistiske design.

Læs testen af Sony A85

Sony KD-48A9. (Foto: Sony)
Sony KD-48A9. (Foto: Sony)

Sony A9 OLED (48″)

Sony KD-48A9 er den mindste model i den nye Master Series, der udgør Sonys allerbedste OLED-skærme i 2020. Den har et nyt 48 tommers OLED-panel, som bidrager til en ekstra kompakt formfaktor!

Læs testen af Sony KD-48A9

Sony ZH8 8K

Sony ZH8 er den japanske producents allersejeste LCD-TV for 2020. Det er proppet med avanceret teknologi, inklusive et topmoderne billedpanel med 8K-opløsning, Sonys egen X1 Ultimate videoprocessor samt ekstra højttalere, der skal sørge for en lydoplevelse ud over det sædvanlige. Ud over 75-tommeren findes der også en endnu større 85-tommer.

Læs testen af Sony ZH8

Panasonic

Japanske Panasonic leverer mange glimrende allround-TV’er med ekstra flot billedkvalitet til gunstige priser.

Panasonic HX800. (Foto: Panasonic)

Panasonic HX800

Panasonic HX800 er efterfølgeren til GX800, som vi testede i 2019. Et prisgunstigt LCD-TV med understøttelse af bl.a. Dolby Atmos og Dolby Vision HDR.

Panasonic HZ1000. (Foto: Panasonic)

Panasonic HZ1000

Panasonic HZ1000 giver suveræn billedkvalitet med kanonstærk kontrast og naturlige farver. Det har meget præcise billedindstillinger, som gør, at du kan se film og serier i noget nær studiekvalitet!

Læs testen af Panasonic HZ1000

Panasonic HZ2000. (Foto: Panasonic)

Panasonic HZ2000

Med HZ2000 har Panasonic begået endnu et TV i referenceklasse. HZ2000 drager fordel af et ekstra avanceret OLED-panel, der kan prale af bedre lysstyrke og kontrast end konkurrenterne. Den suveræne billedprocessering sørger for, at alt videoindhold kan nydes i neutral, naturtro, men stadig lige så medrivende billedkvalitet.

Læs testen af Panasonic HZ2000

Philips

Philips er kendt i TV-verdenen for deres mange modeller med Ambilight-omgivelseslys. Den specielle belysningsteknologi lyser væggen bag TV’et op i farver, der matcher handlingen på skærmen.

Philips OLED805. (Foto: Philips)

Philips OLED805

Philips OLED805 er det billigste OLED-TV fra Philips i 2020 og kommer i 55 og 65 tommers skærmstørrelse. Det må klare sig uden det avancerede lydsystem fra Bowers & Wilkins, som man finder på de dyrere modeller fra Philips – men til gengæld har det masser af lækkerier på billedfronten!

Læs testen af Philips OLED805

Philips OLED935. (Foto: Philips)

Philips OLED935

Philips’ 2020-topmodel med firesidet Ambilight og soundbar fra Bowers & Wilkins.

Læs også: Philips OLED935 – Ny topmodel med firesidet Ambilight

TCL

Kinesiske TCL er på kort tid blevet “a force to be reckoned with” inden for TV, især de prisgunstige varianter.

TCL QLED800. (Foto: TCL)

TCL QLED800

Den nye QLED800 er en separat modelserie til det nordiske marked og skal efter planen kun sælges hos Elgiganten. Tilgængelige skærmstørrelser er 50, 55 og 65 tommer, og vi har set nærmere på 65-tommeren!

Læs testen af TCL QLED800

TCL C815. (Foto: TCL)

TCL C815

C815 er et veludstyret TV til prisen. Ud over 4K LCD-panel og moderne Android smart-TV-funktioner har det også fået et integreret lydsystem fra Onkyo. C815 kommer i 55, 65 og 75 tommers skærmstørrelse. Kåret til Årets Bedste TV i basic-klassen!

Læs testen af TCL C815

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Serien består af seks episoder og er baseret på den anmelderroste podcast Equinox 1985 af Tea Lindeburg og har blandt andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
  Nu vil B&O også være med i 48 tommers klubben!
  Ny specialmodel henter dele fra øverste hylde.
  De nye RHA TrueControl ANC lader dig vælge, hvor meget støjreduktion og EQ du vil have.
  Nedtællingen til Black Friday er begyndt. Her er de TV’er, vi anbefaler at have i kikkerten!
  Det professionelle Sony FX6 kombinerer det bedste fra deres spejlløse systemkameraer med det bedste inden for 4K-cinematografi.
  Logitech har netop udsendt, hvad de hævder er “verdens letteste trådløse gaming-mus til e-sport”.
  Forstærkere behøver ikke altid at være sorte – se bare her.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Xbox Series X

  Vejl.pris 3899 kr Spilkonsol med PC-ydelse

  Apple Watch Series 6

  Vejl.pris 3525 kr Apple Watch Series 6

  Apple iPhone 12 Pro

  Vejl.pris 8899 kr Mobil til fotoentusiaster

  LG SN8YG

  Vejl.pris 6490 kr LG har oppet sig
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.