TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Philips TV 2018

Philips’ modelsortiment for 2018 domineres af OLED og Ambilight, og de første skærme er allerede ude på butikshylderne!

Philips nyder fortsat godt af en trofast fanskare her i Norden. Det skyldes sandsynligvis først og fremmest kanonstærk billedkvalitet, men nok også det unikke Ambilight omgivelseslys. Philips er stadig alene om at tilbyde denne effekt, som lyser væggen bag tv’et op med matchende farver.

Ambilight kan absolut bidrage til at løfte oplevelsen og har vist sig at være ekstra potent i kombination med den kontrastrige billedkvalitet fra OLED! Det kan også kombineres med Philips Hue farvelamper for endnu større effekt.

Philips satser kraftigt på OLED i år i form af tre modelserier i både 55 og 65 tommer. De nye modeller kombinerer OLED-billedpaneler med Philips’ egen P5-billedprocessor og tresidet Ambilight. Desuden kan vi forvente en række nye LCD-modeller i mellemklassen. Android Smart TV med mulighed for udvidelse til Google Assistant er også om bord.

 

Udvalgte modeller

Philips OLED 873

(Foto: Producent)

 

Endelig kommer Philips med en 65 tommers OLED! Denne model bliver en efterfølger til det populære 55POS9002, som er blevet en bestseller her i Norden. Opskriften er meget lig forgængerens med OLED-panel fra LG Display, P5 billedprocessor, Ambilight samt Android i et slankt og lækkert design.

OLED 873 er i handlen nu i både 55 og 65 tommers udgave.

 

OLED 973

(Foto: Producent)

 

OLED 973 bliver Philips’ topmodel for 2018. Den har meget tilfælles med OLED 873, men har et mere eksklusivt design, hvor OLED-skærmen lægges oven på en glasplade (“Picture on Glass”, som vi kender det fra bl.a. LG OLED65E7), og med en soundbar integreret i foden. Philips har arbejdet meget med denne soundbar, som kan bruges både med tv’et på et bord og vægmonteret. Den er iklædt neutralt gråt tekstil fra danske Kvadrat.

OLED 973 kommer i både 55 og 65 tommers udgave.

 

OLED 803

(Foto: Producent)

 

Sidste skud på stammen bliver den spændende OLED 803-serie. Når man ser på nummeret i betegnelsen, kunne man måske tro, at det drejede sig om en ny budgetmodel. Tværtimod ser det ud til at blive en slags “design statement” med en superslank og minimalistisk udførelse.

OLED 803 havner midt mellem 873 og 973 i Philips-hierarkiet og forventes til efteråret.

 

Philips PUS8503

(Foto: Producent)

 

PUS8503 bliver efter alt at dømme den sejeste LCD-baserede model fra Philips i år. 8503-serien anvender et kantbelyst NanoLED-panel fra sydkoreanske LG Display kombineret med P5 billedprocessor og Ambilight. Det bliver en fuldt spækket 4K-skærm, der også understøtter det nye videoformat HDR10+, som er udviklet i samarbejde med Samsung og Panasonic.

8503-serien kommer i 49, 55, 65 og 75 tommers version.

 

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.