TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs subwoofer fra Sonos

Sonos SUB med dobbelte bashøjttalere kommer til juni.

forfatter
Publiceret 22/05/2012 - 22:48

Sonos er populær leverandør af trådløse musikanlæg, og nu får de også en trådløs subwoofer i familien.

Den nye Sonos SUB er lavet for at give aktiv bashjælp til de andre højttalere i Sonos-familien, Play: S3 og S5, samt Sonos-enheder med indbygget forstærker (Zoneplayer 100/120) og skal give perfekt synkroniseret bas med disse. Sonos oplyser samtidig, at den ikke vil fungere med Sonos rene musikafspillere (ZP80/ZP90), som er beregnet til at blive koblet til ekstern lyd.

Subwooferen kommunikerer trådløst, akkurat som andre Sonos-enheder, og kan derfor placeres hvor som helst, bare du har et strømstik i nærheden. Musikafspilningen styres via iPhone, iPad, Android eller via computeren.Sonos SUB bruger to indvendige monterede bashøjttalere, som spiller direkte mod hinanden for at udligne resonanser i kabinettet og med en dobbeltsiddet port ud i fri luft. Alle filterindstillinger, aktiv udjævning og tidsjustering gøres digitalt gennem en DSP (Digital Signal Processing)-kreds. Forstærkeren er af typen klasse D, mens kabinettet er lavet af et ekstra stift og akustisk dødt plast/kompositmateriale. Sub´ens specifikke mål er 402 x 158 x 380 mm med en vægt på 16 kg.

Sonos SUB lanceres i midten af juni og koster EUR 699 i sort højglanslakering. En billigere variant i matsort kommer i oktober og vil koste EUR 599.

Vi arbejder på at få kløerne i et testeksemplar af subwooferen. Tanken om tre-fire trådløse subwoofere rundt om i huset virker absolut fristende!

www.sonos.com/sub

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend