Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

NYHED

Tool på 2 watt?

Man kan ikke spille Tool på en højttaler med 2 watt! Ikke desto mindre er det netop, hvad der følger med, hvis du køber deres nyeste album i fysisk format.

Skrevet af / 16/08/2019 - 12:00
Tool på 2 watt?

Der har været meget snak om det kommende Tool-album. I flere år er bandet gået frem og tilbage mellem retssag og lydstudie i forsøget at lave en værdig efterfølger til det fantastiske album 10,000 Days. Bandet har de sidste fem år bedyret, at et nyt album var tæt på at være færdigt. Men så besluttede de sig pludselig for at skrive sangene om, og processen har været ekstremt langtrukket.

Nu kommer det nye album så endelig. Det udsendes den 30. august og får titlen Fear Inoculum. Og en spilletid på hele 89 minutter! Det bliver tilgængeligt på de allerfleste streaming-tjenester, der omsider også fører alle deres andre albums (de har ikke kunnet streames før nu).

Fysisk udgivelse

Som mange andre musikudgivelser bliver det også tilgængeligt i fysisk format. Men ikke som man skulle tro. Indtil videre er der nemlig kun én fysisk version af albummet, i et begrænset oplag, og det er lidt af et overflødighedshorn. Hør bare:

En CD nedskaleret til 79 minutter. MP3 download-kode med alle 89 minutter tilgængelige. Og en 36 siders bog med en masse heftigt artwork. Men så begynder det at blive mærkeligt. Der følger nemlig også en 2 watt højttaler med, som du kan høre albummet på!

Hvis det ikke er mærkeligt nok, vil du måske falde ned af stolen, når du hører, at der også følger en 4 tommers skærm med præinstalleret videomateriale med. Ja, du læste rigtigt: En skærm. Og prisen for hele herligheden? 900-1.200 kroner (!), afhængigt af hvor du handler.

At Tool gør noget specielt for deres fans, er ikke noget nyt, og det er sejt, at man gør sig umage med at tænke ud af boksen. Men her er spørgsmålet, om det ikke snarere er marketingafdelingen, der har fået lidt for meget indflydelse …

Hvad mener du? Vil ekstraudstyret tilføre værdi og magi til musikken, eller er det bare et spekulativt markedsstunt, der giver os endnu mere junk, som vi ikke har brug for? Og kan man overhovedet høre Tool med 2 watt? Kommentér på vores Facebook-side!

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

0
Scroll to Top