Udvid din virkelighed med BMW Mini

Briller giver bilisten virtuelle skærme i kabinen.

BMW Mini afslørede i april en prototype på sine Augmented Vision-briller, som næsten ligner en moderne variant af fortidens pilotbriller.

Brillerne blev først fremvist på biludstillingen Auto Shanghai i slutningen af ​​april. Brillerne kobler sig trådløst på din bils digitale hjerne, og viser skærme, som kun brugeren kan se.

På den virtuelle “skærm” i brillerne ser du blandt andet hastigheden og tilgængelige parkeringspladser i nærheden.

Mens du kører, kan brillerne projicere navigationsdata med pile, der ser ud til at ligge på vejen, som du ser gennem forruden. Desuden vises hastighedsgrænser og din faktiske hastighed, samt interessepunkter og meddelelser fra en tilsluttet smartphone, som bilen henter data fra. Der er også en smart funktion, kaldet Augmented Parking, der viser afstanden til kantsten og andre parkerede biler. Og hvad med et “X-Ray View”, som takket være eksterne videokameraer gør det muligt at “se gennem døre”, før du åbner dem. Tilgængelige parkeringspladser bliver fremhævet, så de er nemmere at få øje på.

Mens du kører, bliver dataene stående på samme virtuelle sted oven over rattet, og de følger ikke med, når du drejer hovedet. Med andre ord ser det ud, som om du konstant har en skærm, som kun du kan se, hængende i luften.

Augmented Vision er et projekt mellem BMW Mini og Qualcomm Connected Experiences, og der er planer om et fysisk produkt i løbet af næste år. Vi vil gætte på, at konceptet ikke fungerer sammen med eksisterende biler. Men så kan du sikkert få mulighed for at købe en helt ny BMW eller Mini ved samme lejlighed.

Les videre
Exit mobile version