TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Print 3D-figurer af dig selv

At gå til fotografen bliver ikke det samme efter dette. I Japan kan man få lavet 3D-figurer af hele familien, fra en 15 minutters fotoscanning af hele kroppen.

forfatter
Publiceret 04/12/2012 - 12:56

Bedstemor bliver nok ganske forfjamsket, når du pakker små 3D-figurer af dig selv og familien ud. Som hun kan sætte på pejsehylden eller i en lille udstillingskasse.

Det handler selvfølgelig om Japan. Hvor innovative sjæle hos Omote 3D, beliggende i Harajuku i Tokyo, nu åbner op for 3D-fotografering. Resultatet bliver små 3D-modeller af en selv.Men man må stå stille i hele 15 minutter, mens kameraet scanner alle vinklerne. Senere lagres modeller, baseret på scanningen, på en speciel 3D-printer. Modellerne er op til 20 cm høj og efterfølgende håndmalede for at ligne originalen mest mulig.Billigt er det ikke. 21.000 Yen koster en kopi (1.500 kr.) for én, og i denne video kan du se, hvordan processen foregår.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

So Nice!!!!

So nice!!

Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend