Search
Generic filters

SW-10: Stuevenlig subwoofer fra Audio Pro

Audio Pro udvider sin trådløse satsning med den potente subwoofer SW-10!

Når det kommer til moderne lydanlæg, er det ikke let at vide, hvad man skal vælge. Skal man gå efter en enkel trådløs højttaler i bogreolen, en soundbar eller et mere traditionelt stereoanlæg? Og hvordan løser man det i så fald med TV-lyden? Svenske Audio Pro har udklækket en løsning med sine trådløse stereohøjttalere A26 og A36, som leveres med både Bluetooth og HDMI-indgang. Nu får de selskab af den aktive subwoofer Audio Pro SW-10!

Audio Pro SW-10

Den nye SW-10 er netop designet til at være et godt match til firmaets populære højttalermodeller A26 og A36, både hvad angår design og lydmæssig profil. Den kompakte subwoofer bruger en 8 tommers bas-enhed drevet af en 200 watt forstærker, kombineret med to 9 tommers passive membraner, i et 23 centimeters kubeformet kabinet. Den kan leveres i sort eller hvid finish i stil med de andre højttalere i serien og kobles til en af disse ved hjælp af en almindelig RCA-indgang.

Audio Pro SW-10 kan leveres i sort eller hvid finish. (Foto: Audio Pro)

Audio Pro er langtfra nybegynder, når det kommer til subwoofere: Den svenske producent var faktisk blandt de første til at lancere aktive subwoofere til hjemmebrug hele 42 år tilbage og har siden været kendt for at hente imponerende meget lyd ud af små kabinetter.

Audio Pros aktive højttalere A26 og A36 har både Bluetooth og egen HDMI-indgang, så de kan kobles direkte til et TV med HDMI ARC (lydreturkanal). Kompletterer du dem med en SW-10, får du et potent lydanlæg, som håndterer både TV-lyd og stereomusik. Det lyder som et spændende alternativ til en soundbar i vores ører!

Pris og tilgængelighed

Audio Pro SW-10 lander i butikkerne her i juli og får en vejledende pris på ca. 2.800 kroner.

Se videoen med A26 og A36 herunder:

annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
  Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
  JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
  Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
  Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
  Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
  Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre

  Canton Pro XL.3

  Vejl.pris 3015 kr Anonyme og uengagerende

  Monitor Audio Climate 60

  Vejl.pris 3798 kr Spilleglæden vejer op

  Klipsch AW-525

  Vejl.pris 3999 kr Meget sjov for pengene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.