itemprop

Trådløs lyd

Den lille UE Boom Bluetooth-højttaler kan nu også fungere som vækkeur.

Den er ikke større end en dåseøl, men den lyden er berusende. Vores chefredaktør var næsten ude af stand til at få armene ned efter at have testet den lille UE Boom-højttaler fra Logitech. Nu kommer der en opdatering af både firmware og mobil-app’en, som giver nye funktioner.

Opdateringen indholder nye EQ-indstillinger, som skal give mere fylde i bassen, hvilket var på ønskesedlen i testen. Mere interessant er dog tilføjelsen af en vækkefunktion, så man kan vågne til musik.

boom_alarm

For at få adgang til de nye funktioner skal man hente en ny firmware på Ultimate Ears-hjemmesiden. Man skal bruge en pc eller Mac for at gennemføre opdateringen. Det er desuden nødvendigt at opdatere afspiller-app’en, som findes på henholdsvis Apple App Store (iOS) og Google Play (Android).

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen