Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 04Deltag

Nyhed

Ring lancerer gør-det-selv-alarm til hjemmet

Ring Alarm er et nyt sikkerhedssystem, som nemt integreres med hjemmets øvrige Smart Home-enheder. Hvis de altså også kommer fra Ring.

Skrevet af / 24/06/2020 - 09:59
Ring lancerer gør-det-selv-alarm til hjemmet

Amazon-ejede Ring har en masse smarte produkter på hylderne, der alle sammen skal gøre dit hjem mere sikkert. Det gælder bl.a. Ring Video Doorbell 2, der lader dig se, hvem der ringer på – også når du ikke er hjemme; Ring Door View Cam, en dørspion der giver de samme muligheder til dem, som bor i lejlighed; og selvfølgelig overvågningskameraer som Ring Indoor Cam, der kan bruges til at videoovervåge hjemmet, når du selv er på farten.

Med Ring Alarm får Ring nu også et decideret alarmsystem på hylderne.

Præcis som de andre Ring-produkter konfigureres Ring Alarm via Ring-app’en til din smartphone, og skal fungere gnidningsløst sammen med de andre produkter fra Ring, skriver producenten i en pressemeddelelse.

Ring Alarm Security Kit indeholder en basestation, tastatur, én kontaktsensor, én bevægelsessensor og en rækkeviddeforstærker. (Foto: Ring)

Det betyder med andre ord, at Ring Alarm i modsætning til de fleste andre alarmsystemer ikke kræver professionel installation. Man skal blot koble basestationen til det lokale netværk via Wi-Fi eller Ethernet, så er man i gang.

Med i pakken følger kontaktsensorer til døre og vinduer samt bevægelsessensorer. Begge dele placeres manuelt i hjemmet efter behov.

Man kan så indstille i app’en, om man vil alarmeres i realtid, når nogen bevæger sig i et overvåget rum eller åbner en overvåget dør eller et overvåget vindue.

Pris og tilgængelighed

Ring Alarm Security Kit koster cirka 2.340 kroner og indeholder en basestation, tastatur, én kontaktsensor, én bevægelsessensor og en rækkeviddeforstærker. Produktet er tilgængeligt nu.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

En bjørn i sortimentet

Ny overkommelig Roborock i handlen

Nye smart lyskilder fra WiZ - en af dem ser dig

To kværne i kompakt kaffemaskine

Braun MultiGrill

Roterende 360 graders sikkerhedskamera

Smeg High-Performance Blender

Jura E8 er blevet opgraderet

Miele Duoflex HX1

Eltandbørste som starter af sig selv

Kompakt og fuldautomatisk espressomaskine

Produkt-ideer til fremtidens hjem

0
Scroll to Top