Nyhed

Ring lancerer gør-det-selv-alarm til hjemmet

Ring Alarm er et nyt sikkerhedssystem, som nemt integreres med hjemmets øvrige Smart Home-enheder. Hvis de altså også kommer fra Ring.
forfatter

Amazon-ejede Ring har en masse smarte produkter på hylderne, der alle sammen skal gøre dit hjem mere sikkert. Det gælder bl.a. Ring Video Doorbell 2, der lader dig se, hvem der ringer på – også når du ikke er hjemme; Ring Door View Cam, en dørspion der giver de samme muligheder til dem, som bor i lejlighed; og selvfølgelig overvågningskameraer som Ring Indoor Cam, der kan bruges til at videoovervåge hjemmet, når du selv er på farten.

Med Ring Alarm får Ring nu også et decideret alarmsystem på hylderne.

Præcis som de andre Ring-produkter konfigureres Ring Alarm via Ring-app’en til din smartphone, og skal fungere gnidningsløst sammen med de andre produkter fra Ring, skriver producenten i en pressemeddelelse.

Ring Alarm Security Kit indeholder en basestation, tastatur, én kontaktsensor, én bevægelsessensor og en rækkeviddeforstærker. (Foto: Ring)

Det betyder med andre ord, at Ring Alarm i modsætning til de fleste andre alarmsystemer ikke kræver professionel installation. Man skal blot koble basestationen til det lokale netværk via Wi-Fi eller Ethernet, så er man i gang.

Med i pakken følger kontaktsensorer til døre og vinduer samt bevægelsessensorer. Begge dele placeres manuelt i hjemmet efter behov.

Man kan så indstille i app’en, om man vil alarmeres i realtid, når nogen bevæger sig i et overvåget rum eller åbner en overvåget dør eller et overvåget vindue.

Pris og tilgængelighed

Ring Alarm Security Kit koster cirka 2.340 kroner og indeholder en basestation, tastatur, én kontaktsensor, én bevægelsessensor og en rækkeviddeforstærker. Produktet er tilgængeligt nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.