Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Netatmo Smart Video-dørklokke tilgængelig i Danmark

Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.

Skrevet af / 21/09/2020 - 15:18
Netatmo Smart Video-dørklokke tilgængelig i Danmark

Netatmo Smart Video-dørklokke er det danske navn på den smarte ringeklokke, der lader dig se, hvem der ringer på døren. En bevægelsessensor beskytter også hoveddøren via øjeblikkelig varsling, hvis den registrerer nogen ved døren. Er det en indbrudstyv, eller bare naboen, der vil låne en kop sukker? Det kan du let se på mobilen.

Desuden kan du tale med den, der ringer på, via den indbyggede højttaler, så du kan fortælle postbuddet, hvor han/hun kan lægge pakken udenfor, hvis du ikke er hjemme. Eller byde gæster velkommen, når du står ude i baghaven og griller. Gæsterne kan også svare via en mikrofon, der er integreret i ringeklokken.

Øget tryghed i hjemmet

Formålet er at øge sikkerheden i hjemmet. Hvis der kommer en indbrudstyv, har du desuden video-optagelser af vedkommende. Og den indbyggede mikrofon og højttalerne kan i sig selv være afskrækkende “og bidrage til en øget tryghedsfølelse”, ifølge Netatmo.

HomeKit-kompatibel

Netatmo Smart Video-dørklokke er kompatibel med Apple HomeKit, hvilket betyder, at du kan oprette brugerdefinerede scenarier og koble ringeklokken til andre smart-hjem-enheder i forskellige kombinationer. F.eks. kan Smart Video-dørklokke automatisk tænde lyset udenfor, når den registrerer personer – for at skræmme eventuelle ubudne gæster væk.

Med HomeKit kan du også streame video-optagelser fra din Smart Video-dørklokke ved hjælp af stemmekommandoer. Du kan bede Siri om at vise dig hoveddøren for at finde ud af, hvad der foregår derhjemme (“Hej Siri, vis mig min dørklokke”).

Pris og tilgængelighed

Netatmo Smart Video-dørklokke vil være tilgængelig fra den 28. september og koster 2.500 kroner. Netatmo Security-app’en koster ikke ekstra og fungerer med iPhone og Android.

netatmo.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

0
Lyd & Billede
Scroll to Top