Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Google Nest Hub får længe ventet opdatering

Den smarte skærm Google Nest Hub får ny software med nyttige nyheder.

Skrevet af / 29/08/2023 - 15:48
Google Nest Hub får længe ventet opdatering

Smarte skærme baseret på Googles software har ført en hensygnende tilværelse. Det er mange år siden, at nogen anden producent har produceret en, og i år lancerede Google en tablet med en højttalerdock, som forvandlede den til en smart skærm. Den er desuden baseret på Android i stedet for det eksotiske Fuschia-operativsystem i Nest Hub. Men i det mindste er Google ikke helt holdt op med at understøtte Nest Hub, for nu er der kommet en opdatering.

Det drejer sig om Fuchsia OS version 12, som er dukket op hos dem, der abonnerer på Googles preview-program for ny software. Resten af os må vente et stykke tid, mens opdateringerne rulles ud lidt efter lidt.

Læs også Dødsstødet for smarte skærme Skærme med Google Assistant har ført en hensygnende tilværelse, og nu står det klart hvorfor: Google er holdt op med at opdatere softwaren til dem.

En nyhed der kan være god at kende til er, at pålideligheden er blevet forbedret, hvis hubben støder på problemer under opstart. Der er også taget hensyn til dem, der har hubben stående på natbordet, idet skærmen dæmpes under opstarten, så den ikke forstyrrer om natten.

Hvis din hub befinder sig i et smart hjem, understøtter den allerede den nye smart home-standard Matter. Eftersom den er så ny, indeholder softwaren en masse rettelser til den, bl.a. kunne den crashe, hvis man forsøgte at indstille en lampe til en farve, den ikke kunne håndtere. Der er også fejlrettelser for tilslutning til bluetooth-højttalere.

Læs også Matter gør endelig det smarte hjem smart En ny standard for smart-enheder lover at gøre det lettere at få dimserne i hjemmet til at arbejde sammen. Og det der ud til, at alle producenterne er med på vognen.

Men vigtigst af alt har de skiftet fra det gamle 3D-renderingssystem til 2D-renderingssystemet Flatland, som skal give en generelt hurtigere og mere jævn oplevelse. For eksempel vil videoafspilning opleves mere jævn.

Enheder, der påvirkes af opdateringen, er Nest Hub, Nest Hub (anden generation) og Nest Hub Max.

Her er den fulde liste over forbedringer (meget teknisk)

 

Læs også:

Google Pixel Tablet

Google Pixel Tablet giver Apple kamp til stregen

Googles tablet overrasker os med, hvor brugervenlig den er, og hvor meget mere anvendelig den bliver med dockingstationen.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Scroll to Top