Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Energibesparende WiZ smartpære og udendørslampe

Signify lancerer 'ultraeffektive' WiZ smartpærer samt smarte udendørslamper med indbygget kamera.

Skrevet af / 26/11/2023 - 08:00
Energibesparende WiZ smartpære og udendørslampe

Signify lancerer to nye WiZ smartlys-produkter: En smart pære med energicertificering A, som bruger 40 procent mindre strøm, og en WiZ udendørslampe med kamera, som overvåger haven eller gårdspladsen, samtidig med at den oplyser udendørsarealerne i den ønskede farve.

wiz smartlys ultra efficient
Foto: Signify / WiZ

WiZ klasse A-smartlys

Den nye WiZ-pære, som blot kaldes Ultra-Efficient Smart-Bulb, er i energiklasse A, hvilket gør den 40 procent mere økonomisk end andre LED-pærer. Den gennemsnitlige levetid er opgivet til 50.000 timer, hvilket betyder næsten 50 år med tre timers brug om dagen. Det lyder som en god investering, hvis du spørger os!

Den afbildede pære er klassificeret til 903 lumen. Hvilket er ret standard for normalt kraftige pærer, og cirka det dobbelte af, hvad typiske dekorative pærer giver. Med en effektivitet på 210 lumen pr. watt bruger pæren kun 4,3 watt ved maksimal lysstyrke.

wiz smartlys ultra efficient
Foto: Signify / WiZ

Smart styring

Selv om WiZ Ultra-efficient smartpæren bruger meget mindre strøm end andre LED’er, har den stadig de samme kontrolmuligheder som andre WiZ-produkter. Du kan styre den med WiZ-app’en eller din foretrukne stemmeassistent. Lysintensitet og hvidbalance kan justeres fra varm til kold hvid, men du finder ikke noget RGB-lys her.

Pæren har indbygget bevægelsessensor og kan automatisk tænde, når en person kommer ind i rummet, og slukke, når vedkommende forlader det igen.wiz smart outdoor light + camera

Foto: Signify / WiZ

Udendørs lys og kamera i ét

Fra sparsommelighed til noget mere spændende: En ny WiZ-udendørslampe med indbygget kamera. Dette nye smart-produkt er egnet til udendørs brug og er IP44-certificeret. Det betyder, at den er modstandsdygtig over for støv, sne og regn. Det indbyggede kamera har også en nattilstand, og det reagerer på mistænkelige bevægelser og lyde og sender automatisk en advarsel til den parrede WiZ-app, hvis det registrerer noget.

Du har adgang til video i realtid, og hvis du får øje på ubudne gæster, har kameraet indbygget tovejskommunikation, så du kan skræmme dem væk med samtalefunktionen. Du kan selvfølgelig også bruge den til at bede postbuddet om at stille din pakke på dørtrinnet, hvis du ikke er hjemme.

Læs også Til den legesyge og kreative Solide spots med uendelige muligheder

Lyset kan også indstilles til at tænde, når kameraet opdager en mistænkelig situation.

Ud over at være en sikkerhedsforanstaltning kan lampen skabe stemning i udendørsmiljøet med mange nuancer af hvid og farver.

WiZ-Smart-Outdoor-Light-With-Camera (2)
Foto: Signify / WiZ

Matter

WiZ udendørslampen med kamera og WiZ ultra-efficient-pæren understøtter smart home-standarden Matter, som gør det muligt for smarte produkter fra forskellige producenter at arbejde sammen. Signify lover meget nem integration med Matter; man skal blot scanne QR-koden på indersiden af emballagen.

WiZ Ultra-efficient og udendørslampe med kamera: Pris og tilgængelighed

Begge lyskilder kommer på markedet i begyndelsen af december. Ultra-efficient koster 150 kroner, mens udendørslampen med kamera koster 670 kroner.

Mere info: wizconnected.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

0
Scroll to Top