Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

EcoFlow Blade slår græsplænen uden hjælp

Ikke bare kan den slå græsset, den holder også plænen fri fra kviste og blade.

Skrevet af / 01/05/2023 - 13:52
EcoFlow Blade slår græsplænen uden hjælp

Endnu en robotplæneklipper, der dropper kanttråden, er på vej til de danske græsplæner.

Denne gang er det firmaet EcoFlow, som vi ellers primært kender for store transportable batterier som EcoFlow Delta 2 og EcoFlow River 2, der har udviklet den selvkørende græsslåmaskine.

Læs også Ny robotplæneklipper med app i stedet for kanttråd Ecovacs Goat G1 betjenes med en app og erstatter kanttråd med virtuelle markører.

EcoFlow Blade, som den hedder, bruger bl.a. LiDAR-teknologi til at finde vej på græsplænen. Og ikke bare kan robotplæneklipperen undgå at maltraktere blomsterbedet eller at køre ind til naboen. Den indbyggede LiDAR-sensor sørger sammen med et kamera også for, at robotten kan undgå forhindringer – hvis den da ikke bare kører henover dem, hvilket kan lade sig gøre op til en højde på 40 mm takket været en smart hjulkonstruktion, lover EcoFlow i deres pressemeddelelse.

Læs også Robotplæneklippere uden spor af snor Husqvarna Nera robotplæneklippere kan undvære kanttråd, og de kan klare stejle skråninger.

Et plænefejningssæt kan tilkøbes som ekstraudstyr, hvilket gør EcoFlow Blade i stand til at at fjerne uønsket affald, f.eks. blade, pinde og affald, fra haven.

Det tager 130 minutter at oplade EcoFlow Blade, men så skal den også kunne få sat skik på mere end 400 ㎡ græsplæne på én opladning, lover producenten. (Foto: EcoFlow)

Inden man kan slippe EcoFlow Blade løs i baghaven, skal man markere græsplænens grænser ved hjælp af EcoFlows app, og robotplæneklipperen er da også udstyret med både 4G og eSIM samt GPS, så man altid har styr på, hvor den opholder sig. Det er også smart i tilfælde af, at den skulle blive stjålet.

Læs også Segways robotplæneklipper ser forhindringerne GPS-styret robotplæneklipper med AI-teknologi - her er kanttråden fortid.

Pris og tilgængelighed

EcoFlow Blade er tilgængelig nu og koster 22.999 kroner. Lawn Sweeper Kit til plænefejning er som nævnt ekstraudstyr og kan erhverves for yderligere 6.199 kroner. Eller man kan købe det hele som samlet pakke for 28.999 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

Scroll to Top