Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Dyson lancerer højteknologisk rengøringshjælp

Dyson er klar med nye luftrensere, en robotstøvsuger, en genopladelig støvsuger og den første vådstøvsuger.

Skrevet af / 28/05/2023 - 22:06
Dyson lancerer højteknologisk rengøringshjælp

Dyson er kendt af mange for sine poseløse støvsugere, men også for sine næsten magiske ventilatorer, som ikke har synlige møllevinge-blade. Nu er Dyson klar med nye produkter, som siges at være baseret på årtiers ekspertise inden for filtrering, ventilation, motorer, software og robotteknologi.

For første gang lancerer Dyson, hvad de kalder vådstøvsugere, men som nok mere præcist kan beskrives som motoriserede mopper. De er udstyret med mikrofiberruller, som får præcis nok væde til at fjerne pletter og mindre smuds uden at efterlade våde gulve. Modellerne er Dyson V15s Detect Submarine og Dyson V12s Detect Slip Submarine.

Foto: Dyson

Der kommer også to nye luftrensere, som har et nyt design i forhold til de gamle tårnventilatorer. Dyson Purifier Big + Quiet Formaldehyde, som er beregnet til større lokaler, har nu en kuldioxidsensor og filtrerer, som navnet antyder, formaldehyd – sidstnævnte er en allergifremkaldende og kræftfremkaldende gas. Dyson Purifier HEPA Big + Quiet Formaldehyde er tilpasset til offentlige miljøer og har et støjniveau på rimelige 56 decibel.

Foto: Dyson

Den nye genopladelige Dyson Gen5detect ledningsfri støvsuger har et nyt børstehoved, der oplyser gulvet, så du kan se støv, du har overset. Den har også et opdateret filter, der fjerner vira fra luften.

Robotstøvsugeren Dyson 360 Vis Nav robotic vacuum er udstyret med 26 sensorer til at holde styr på forhindringer og vægge, og hvor den skal gøre rent. Den kan klatre over 21 mm høje dørtrin og komme ind under møbler med en frihøjde på 99 mm, og den har fire forskellige børster til at rengøre hårde gulve, opsamle større smudsstykker, mikroskopisk støv og tæpper. Batterilevetiden er 50 minutter, hvorefter den kører hen til opladning.

Foto: Dyson

Robotics, sensing, intelligence, these are all areas that are typically considered ‘future technology’ but at Dyson, they have long been part of product development. Our engineers have, and continue, to employ these technologies to reduce the cognitive burden on our owners, saving time, energy and effort in maintaining a healthy home – a true set-and-forget mindset. Our future vision is of a home that can look after itself. The new technologies launched today are the embodiment of this – the most powerful robotic vacuum cleaner, intelligent, large-room purification, and, for active cleaning, new cordless vacuums and cleaner head technologies that offer adaptive, multifunctional cleaning when and where you need it. – John Churchill, Chief Technology Officer, Dyson

Læs også:

Dyson V15 detect Absolute

Fri for støv med laser og LCD-skærm

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne nye kinesiske robotstøvsuger gør snart rent i danske hjem

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

0
Lyd & Billede
Scroll to Top