TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Dronekamera fra Ring skal overvåge dit hjem

Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.

forfatter
Publiceret 25/09/2020 - 13:30

Firmaet Ring slog igennem som start-up med en intelligent ringeklokke. Siden da har virksomheden, der blev opkøbt af Amazon for godt to år siden, udvidet produktkataloget med både overvågningskameraer, alarmsystemer og flere videoringeklokker.

Men Ring har også været udsat for en del kritik, da det sidste år kom frem, at firmaet angiveligt havde givet medarbejdere adgang til kunders private overvågningsvideoer.

Det skal man måske lige have i baghovedet, hvis man overvejer at investere i det nye Ring Always Home Cam, der kommer på markedet til næste år.

Læs også Har Ring overvåget alle sine kunder? Firmaet, som producerer intelligente overvågningsløsninger til private hjem, gav angiveligt medarbejdere fri adgang til kunders private optagelser.

Autonom drone

Med det nye produkt kan man nemlig roligt sige, at Ring har tænkt overvågning af hjemmet et skridt videre. Det nye Always Home Cam er simpelthen en flyvende drone med indbygget overvågningskamera, der autonomt patruljerer rundt i hjemmet.

Kameradronen kan ikke fjernstyres direkte, men flyver rundt i hjemmet langs en rute, som manuelt fastlægges af brugeren. Produktet virker også sammen med Ring Alarm, så kameraet kan checke, hvad der sker, hvis en sensor udløser en alarm.

 

Når kameraet ikke er i brug befinder det sig i en dock, hvor batterierne oplades og der ikke optages.

Ring Always Home Cam kommer som nævnt på markedet i 2021 og kommer til at koste USD 250 svarende til cirka 1.625 danske kroner.

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Veldresseret Hvordan klarer en robotstøvsuger sig midt i flyttekasser og pakkematerialer? Æder den alt på sin vej, eller formår den at holde rent alligevel?
Tag kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser helt så lave tal som normalt i november, vil det nok ikke vare længe, før vinteren er over os. Og med vinter og kulde følger høje elregninger.
Philips Hue på juletræet Signify har netop lanceret Philips Hue Festavia, som er en smart lyskæde til juletræet.
Smart varmepanel sparer penge Den kolde årstid betyder højere strømforbrug, men med app-styring kan du selv tage kontrollen over din elregning.
Lige om lidt vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gøre det lettere for Smart Home-produkter at fungere sammen, er nu blevet officielt lanceret. Og Matter er på vej til næsten alle Philips Hue-produkter, fortæller producenten.
IKEA Dirigera styrer dit Smart Home Den nye IKEA Home smart-app styrer flere smart-produkter.
Følg Lyd & Billede