Dronekamera fra Ring skal overvåge dit hjem

Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.

Firmaet Ring slog igennem som start-up med en intelligent ringeklokke. Siden da har virksomheden, der blev opkøbt af Amazon for godt to år siden, udvidet produktkataloget med både overvågningskameraer, alarmsystemer og flere videoringeklokker.

Men Ring har også været udsat for en del kritik, da det sidste år kom frem, at firmaet angiveligt havde givet medarbejdere adgang til kunders private overvågningsvideoer.

Det skal man måske lige have i baghovedet, hvis man overvejer at investere i det nye Ring Always Home Cam, der kommer på markedet til næste år.

Læs også Har Ring overvåget alle sine kunder? Firmaet, som producerer intelligente overvågningsløsninger til private hjem, gav angiveligt medarbejdere fri adgang til kunders private optagelser.

Autonom drone

Med det nye produkt kan man nemlig roligt sige, at Ring har tænkt overvågning af hjemmet et skridt videre. Det nye Always Home Cam er simpelthen en flyvende drone med indbygget overvågningskamera, der autonomt patruljerer rundt i hjemmet.

Kameradronen kan ikke fjernstyres direkte, men flyver rundt i hjemmet langs en rute, som manuelt fastlægges af brugeren. Produktet virker også sammen med Ring Alarm, så kameraet kan checke, hvad der sker, hvis en sensor udløser en alarm.

 

Når kameraet ikke er i brug befinder det sig i en dock, hvor batterierne oplades og der ikke optages.

Ring Always Home Cam kommer som nævnt på markedet i 2021 og kommer til at koste USD 250 svarende til cirka 1.625 danske kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Den svenske netbutik åbnede i nat.
  Kan revolutionere billedoplevelsen fra VR-briller.
  For at reducere køretræthed tager Jaguar Land Rover højteknologisk støjdæmpning fra Silentium i brug.
  Vi er ved at teste Hyundai Kona Electric med lydanlæg fra selveste Krell.
  Hey Google, så kører vi!
  Den nuttede lille elbil bliver mere praktisk.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Ring Video Doorbell 3

  Vejl.pris 1799 kr Concierge til det smarte hjem

  Arlo Audio Doorbell

  Vejl.pris 699 kr Smart dørvogter med særheder

  9 trådløse smart-højttalere

  Vejl.pris kr Stemmen befaler

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.