Nyhed

Dronekamera fra Ring skal overvåge dit hjem

Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
forfatter

Firmaet Ring slog igennem som start-up med en intelligent ringeklokke. Siden da har virksomheden, der blev opkøbt af Amazon for godt to år siden, udvidet produktkataloget med både overvågningskameraer, alarmsystemer og flere videoringeklokker.

Men Ring har også været udsat for en del kritik, da det sidste år kom frem, at firmaet angiveligt havde givet medarbejdere adgang til kunders private overvågningsvideoer.

Det skal man måske lige have i baghovedet, hvis man overvejer at investere i det nye Ring Always Home Cam, der kommer på markedet til næste år.

Har Ring overvåget alle sine kunder? Firmaet, som producerer intelligente overvågningsløsninger til private hjem, gav angiveligt medarbejdere fri adgang til kunders private optagelser.

Autonom drone

Med det nye produkt kan man nemlig roligt sige, at Ring har tænkt overvågning af hjemmet et skridt videre. Det nye Always Home Cam er simpelthen en flyvende drone med indbygget overvågningskamera, der autonomt patruljerer rundt i hjemmet.

Kameradronen kan ikke fjernstyres direkte, men flyver rundt i hjemmet langs en rute, som manuelt fastlægges af brugeren. Produktet virker også sammen med Ring Alarm, så kameraet kan checke, hvad der sker, hvis en sensor udløser en alarm.

 

Når kameraet ikke er i brug befinder det sig i en dock, hvor batterierne oplades og der ikke optages.

Ring Always Home Cam kommer som nævnt på markedet i 2021 og kommer til at koste USD 250 svarende til cirka 1.625 danske kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.