De’Longhis La Specialista-serie for manuelle espressomaskiner har fået en overhaling. Den nye ‘Touch’-model tilføjer en trykfølsom skærm og muligheden for koldbrygget kaffe på minutter.
Koldbrygget kaffe (eller cold brew, hvis du skal dupere naboen) er en fornøjelse for de tålmodige. Processen tager typisk et halvt til et helt døgn, hvor du kan se græsset gro, mens mens kaffens aromaer langsomt trækkes ud i koldt vand.
Den italienske producent De’Longhi har nu opdateret sin populære La Specialista-serie med den nye La Specialista Touch. Som navnet antyder, er en af de primære opgraderinger en intuitiv touch-skærm, der guider brugeren gennem processen. Men maskinen har også arvet De’Longhis Cold Extraction Technology, som gør det muligt at lave koldbrygget kaffe på under fem minutter.
Maskinen er, ligesom sine forgængere i serien, en manuel espressomaskine, der sigter mod at bringe barista-oplevelsen hjem i privaten. Udover den hurtige koldbryg byder den på en række teknologier til formålet. Det tæller blandt andet en integreret kaffekværn, Bean Adapt Technology til at optimere smagen fra forskellige bønner, og en automatisk dampstav døbt Auto LatteArt til mælkeskummet.

Pris og tilgængelighed
De’Longhi La Specialista Touch er i handlen nu til en vejledende pris på 7.999 kroner. Hvorvidt den hurtige, kolde bryg kan måle sig med den langsomme original – og hvordan maskinen i øvrigt klarer sig – må en kommende test vise. Vi har sat bønner over til formålet.
