Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Cool hvidevarer i farver

Bland farver og størrelser efter smag med Samsung Bespoke smart-hvidevarer.

Skrevet af / 12/05/2021 - 11:41
Cool hvidevarer i farver

“Bespoke” er det engelske ord for “skræddersyet”, og netop det individuet tilpassede er ideen bag firmaets nye intelligente hvidevarer. Oversat til normalt dansk betyder det, at de kan kombineres i forskellige farver og størrelser.

En vigtig egenskab ved køleskabet Bespoke er dets fleksibilitet. Køleskabet har et modulært design, der giver mulighed for at vælge enhedens størrelse og stil samt parre kølefryseskabet med 1-dørsskab. De har også fleksible temperaturkontroller til de forskellige rum, der giver dig mulighed for at kontrollere, hvordan du opbevarer din mad. Køleskabet fås også i en lang række farver og teknologier såsom:

No Frost, der hjælper med at holde en jævn temperatur i ethvert hjørne af køleskabet for at forbedre luftcirkulationen. Hvis det holder, er det slut med at finde en frosset agurk bagest i grøntsagsskuffen.

All Around Cooling, der giver jævn køling i enhver del af køleskabet ved kontinuerligt at aflæse og justere temperaturen og cirkulere kold luft fra strategisk placerede ventiler.

Metal Cooling, der fanger kold luft og holder på den, når døren åbnes og lukkes ofte, så man kan finde, hvad man leder efter, uden at kulden forsvinder.

Digital Inverter Compressor. Ni sensorer sporer temperatur- og fungtighedsniveauer. Det gør det muligt at opnå ensartet afkøling uden konstant at skulle stoppe og genstarte.

Bespoke-modellerne fås i flere størrelser og som opdelte og fuldhøjde. Farverne – og deres navne – er et køligt pust fra en anden tid: Glam Lavender, Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy, Clean Black, Cotta hvid, Inox og Black Rustfri.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

Sensorer og indbygget vægt forenkler bagningen

0
Lyd & Billede
Scroll to Top