TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Arlo lancerer nyt alsidigt overvågningskamera

Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.

forfatter
Publiceret 03/05/2022 - 12:43

Arlo er klar med et nyt udendørskamera, Arlo Go 2, som er efterfølgeren til det første Arlo Go fra 2019.

Det nye kamera understøtter både Wi-Fi og 3G/4G. Har man opsat kameraet tæt på hjemmet skifter forbindelsen automatisk til 3G/4G, hvis Wi-Fi-signalet går ned, men den mobile netværksforbindelse lader dig også bruge overvågningskameraet langt væk hjemmefra, f.eks. på havnen, på campingpladsen eller sågar ude i naturen.

Arlo Go 2 understøtter livestreaming til din mobil af video i farver og 1080p opløsning. Mere avancerede funktioner kræver et abonnement på den såkaldte Arlo Secure-tjeneste. Men så vil kameraet også kunne skelne mellem mennesker, dyr og køretøjer, så man kun får besked om relevante hændelser.

Når der registreres bevægelse, sender Arlo Go 2 en meddelelse til brugerens smartphone eller en anden smart enhed – uanset hvor i verden man befinder sig.

Arlo Go 2
(Foto: Arlo)

Hvis du ser en potentiel trussel, kan du straks aktivere den indbyggede sirene, tovejslyd eller det indbyggede spotlight for at afskrække den ubudne gæst. Det er også muligt at konfigurere projektørlyset til at tænde manuelt, når Arlo Go 2 registrerer bevægelse.

Pris og tilgængelighed

Arlo Go 2 vil kunne købes fra d. 25. maj. Den vejledende pris er 2.290 kroner, men kameraet vil også komme til salg med et to-årigt Arlo Secure-abonnement.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Den populære dørlås bliver endelig smart Ingen kodelås til hoveddøre er ligeså populær som Yale Doorman. Nu kan du helt enkelt gøre den smart, med app-styring.
WiZ radarscanner din stue Smartlysproducenten WiZ får med en softwareopdatering sine Wi-Fi-pærer til at optræde som bevægelsensorer!
Prisbillig og kraftfuld En selvtømmende støvsuger med moppefunktion til en fornuftig pris – det ser ud til, at efteråret er reddet.
Rent uden at anstrenge sig Ecovacs udvider sortimentet af støvsuge- og mopperobotter med Deebot T10-familien, og først ude er Plus og Turbo.
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Lad Bob og Joe hjælpe dig i køkkenet Franske Daan Tech vil sælge deres miniopvaskemaskine Bob på det danske marked. På IFA-messen i Berlin fremviste firmaet også den spritnye smarte miniovn Joe.
Følg Lyd & Billede