TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Arlo lancerer nyt alsidigt overvågningskamera

Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.

forfatter
Publiceret 03/05/2022 - 12:43

Arlo er klar med et nyt udendørskamera, Arlo Go 2, som er efterfølgeren til det første Arlo Go fra 2019.

Det nye kamera understøtter både Wi-Fi og 3G/4G. Har man opsat kameraet tæt på hjemmet skifter forbindelsen automatisk til 3G/4G, hvis Wi-Fi-signalet går ned, men den mobile netværksforbindelse lader dig også bruge overvågningskameraet langt væk hjemmefra, f.eks. på havnen, på campingpladsen eller sågar ude i naturen.

Arlo Go 2 understøtter livestreaming til din mobil af video i farver og 1080p opløsning. Mere avancerede funktioner kræver et abonnement på den såkaldte Arlo Secure-tjeneste. Men så vil kameraet også kunne skelne mellem mennesker, dyr og køretøjer, så man kun får besked om relevante hændelser.

Når der registreres bevægelse, sender Arlo Go 2 en meddelelse til brugerens smartphone eller en anden smart enhed – uanset hvor i verden man befinder sig.

Arlo Go 2
(Foto: Arlo)

Hvis du ser en potentiel trussel, kan du straks aktivere den indbyggede sirene, tovejslyd eller det indbyggede spotlight for at afskrække den ubudne gæst. Det er også muligt at konfigurere projektørlyset til at tænde manuelt, når Arlo Go 2 registrerer bevægelse.

Pris og tilgængelighed

Arlo Go 2 vil kunne købes fra d. 25. maj. Den vejledende pris er 2.290 kroner, men kameraet vil også komme til salg med et to-årigt Arlo Secure-abonnement.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Smart hjælpemiddel til hjemmedyrkere Nyd friskplukkede grøntsager hele året rundt takket være smart app-styret indendørs have.
Guds gave til hjemmet? I 2015 blev robotstøvsugeren årets julegave, og fra at være et produkt, der primært tiltrak teknologientusiaster, er robotstøvsugeren blevet en del af mange hjem.
Hej, Sonos! Spil for mig! Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløbig uden kontrol af Tidal og Spotify.
Overvågning overalt Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.
Ny røgalarm til det smarte hjem Schneider Electric lancerer en trådløs, intelligent røgalarm, som giver besked via mobilen samt et akustisk alarmsignal ved røg- og varmeudvikling i boligen.
Trendy rengøring Rengøring er in! Det påstår i hvert fald Blueair, som nu tilbyder et hjælpemiddel til alle, der gerne vil være tjekkede, men også gøre det nemt for sig selv.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend