Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Arlo lancerer nyt alsidigt overvågningskamera

Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.

Skrevet af / 03/05/2022 - 12:43
Arlo lancerer nyt alsidigt overvågningskamera

Arlo er klar med et nyt udendørskamera, Arlo Go 2, som er efterfølgeren til det første Arlo Go fra 2019.

Det nye kamera understøtter både Wi-Fi og 3G/4G. Har man opsat kameraet tæt på hjemmet skifter forbindelsen automatisk til 3G/4G, hvis Wi-Fi-signalet går ned, men den mobile netværksforbindelse lader dig også bruge overvågningskameraet langt væk hjemmefra, f.eks. på havnen, på campingpladsen eller sågar ude i naturen.

Arlo Go 2 understøtter livestreaming til din mobil af video i farver og 1080p opløsning. Mere avancerede funktioner kræver et abonnement på den såkaldte Arlo Secure-tjeneste. Men så vil kameraet også kunne skelne mellem mennesker, dyr og køretøjer, så man kun får besked om relevante hændelser.

Når der registreres bevægelse, sender Arlo Go 2 en meddelelse til brugerens smartphone eller en anden smart enhed – uanset hvor i verden man befinder sig.

Arlo Go 2
(Foto: Arlo)

Hvis du ser en potentiel trussel, kan du straks aktivere den indbyggede sirene, tovejslyd eller det indbyggede spotlight for at afskrække den ubudne gæst. Det er også muligt at konfigurere projektørlyset til at tænde manuelt, når Arlo Go 2 registrerer bevægelse.

Pris og tilgængelighed

Arlo Go 2 vil kunne købes fra d. 25. maj. Den vejledende pris er 2.290 kroner, men kameraet vil også komme til salg med et to-årigt Arlo Secure-abonnement.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

Sensorer og indbygget vægt forenkler bagningen

Billigere Arlo-overvågningskameraer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top