Redaktionen anbefaler

Årets Bedste 2019-2020

Konto på Lyd & Billede

Log ind Abonnement Abonner på magasinet Support abonnement: Tlf:89 88 28 33 Kontakt os

CES 2018

Denne højttaler kan styre resten af dit hjem takket være Google Assistant.

2018 er året, hvor hjemmet bliver endnu mere intelligent, og vi ser smarte højttalere fra en række producenter. Tidligere har vi Sonos One, Amazon Echo, og Apple HomePod skal være “lige rundt om hjørnet”. Fælles for dem alle er, at de forbinder til hjemmenetværket, og du kan tale med dem for at afspille musik, få oplysninger om trafik og vejr og endda styre andre smarte ting i hjemmet. Og nu er det Kygos tur til at deltage i sjov med B9 / 800.

Kygo, alias Kyrre Gørvell-Dahll, var til stede i Las Vegas under afsløring af smart-højttaleren B9 / 800. Foto: Johannes Lovund

 

Kygo er først og fremmest en verdenskendt popstjerne, men har for nylig lanceret sine egne hovedtelefoner under varemærket Kygo Life. Nu er tiden kommet for at udvide med den talestyrede højttaler B9 / 800.

Test: Kygo A9 / 600 Trådløse Hovedtelefoner

Med den nye højttaler kan du streame musik fra forskellige streaming- og netradiostationer ved hjælp af stemmekommandoer. Men du kan også bede den om at tænde fjernsynet, dæmpe lyset eller bede om vejrudsigten. For eksempel. Det er takket være Google Assistant direkte indlejret i højttaleren. Den taler ikke dansk endnu, hvilket sætter sine begrænsninger, men det ændres hurtigt. Hvis Google Assistant ikke kan besvare et spørgsmål, vil den i øvrigt forsøge at finde løsningen med Googles søgemaskine.

 

Den kompakte Kygo B9 / 800 passer lige så godt vandret. Foto Johannes Lovund

 

annonce

Juster lydbilledet
Ud over Google Assistant er Kygo B9 / 800 kompatibel med Kygo Sound App, som giver dig mulighed for at justere lydbilledet og opdatere softwaren i produktet. Desuden er højttaleren vandtæt med IPX7-certificering, hvilket betyder at det kan modstå vand i en dybde på en meter i 30 minutter. Den kan med andre ord også bruges som udendørshøjttaler, og bådejere skal kunne bruge den på dækket. Så det er godt, at den også er bærbart med batteridrift!

annonce
Foto: Johannes Lovund

 

Nødlader
Højttaleren har en opladningsfunktion til mobiltelefoner og tablets, og har multirumsfunktionalitet med Google Chromecast og Wi-Fi-forbindelse. Den kan demed også integreres i systemer med højttalere af andre mærker, så længe de også understøtter Chromecast.

Produktet er tilgængeligt “om kort tid”. Vi kender ikke prisen, men dyrere end Sonos One til 1.700 kroner burde den ikke være.

kygolife.com

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også<

Mark Levinson No.5105

Kommer til sommer

Du kan godt begynde at glæde dig til Mark Levinsons nye pladespiller.