Slankere kvalitetskompakt fra Olympus

Mød Olympus Stylus XZ-10, lillebror til det meget kompetente XZ-2, med samme høje billedkvalitet, pakket ind i et mere kompakt hus.

Med en volumen, som er slanket hele 40 procent i forhold til det ellers udmærkede XZ-2 (læs testen her), er XZ-10 et højst interessant alternativ til kræsne fotografer, som forlanger høj billedkvalitet, men vil have et kamera, som passer i lommen.

XZ-10 har fået et zoomobjektiv med rækkevidde fra 26 til 120 mm, lysstyrke f1,8-2,7. Meget brugbart for de allerfleste forhold.

Det har samme praktiske indstillingsring omkring objektivet, som kan programmeres til ønsket funktion. For eksempel kan man stille blændeåbning eller brændvidde, som man ønsker.

Kameraet har en 12 megapixels billedsensor og optager full 1080 HD-video og højhastighedsvideo op til 120 billeder per sekund.

Det har også trykfølsom skærm, med mulighed for autofokus og eksponering med bare en let berøring, og kan bruge trådløse FlashAir hukommelseskort til overførsel af billeder til smartphone, tablet eller computer.

XZ-10 er til salg i løbet af februar i sort, hvid eller brun. Prisen kender vi endnu ikke.

Fakta:

Les videre
Exit mobile version