annonce

Sennheiser satser trådløst

Både små og store hovedtelefoner uden ledning blev vist frem i Las Vegas.

(Foto: Producent)
annonce

Sennheisers Momentum-hovedtelefoner er favoritter både hos os og forbrugerne. Deres hørepropper er virkelig lækre, og de trådløse hovedtelefoner har også fået rigtig gode anmeldelser.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Nu kombineres de to typer i modellen Momentum In-Ear Wireless. Som navnet antyder, er det et par trådløse in-ear propper, der let kan kobles til mobilen takket være NFC. De er lidt mere luksuriøse end almindelige hørepropper med hus i rustfrit stål og læder på nakkebøjlen.

Bøjlen indeholder batterierne, der giver generøse ti timers lyttetid, samt mikrofon til samtaler og knapper til at styre musikken og besvare opkald med. Lydkvaliteten sikres med AAC til Apple-enheder og aptX til Android-ditto. De kommer i butikkerne i januar til en pris af ca. 1.500 kroner.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Hvis man foretrækker at have gedigne ørekopper på hovedet, kan man tage et kig på Sennheiser HD 4.40 BT Wireless i stedet. De sidder behageligt, fordi de omslutter ørerne snarere end at klemme dem, og på grund af rigelig polstring.

Tilslutning er let takket være NFC og Bluetooth 4.0, og de har aptX lyd-codec for overlegen lydkvalitet med Android-enheder. Med indbygget mikrofon i den ene ørekop kan de også bruges til mobilsamtaler. Batterilevetiden skulle være hele 25 timer, og de udsendes i januar til ca. 1.100 kroner.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Hvis man vil have noget lignende, men bedre egnet til rejser, kan man vælge Sennheiser HD 4.50 BTNC i stedet. Som navnet antyder, har de støjreduktion, og desuden kan de foldes sammen. Lyden skulle være den samme, men pga. støjdæmpningen slipper man for forstyrrende baggrundsstøj i toget eller flyet.

Batterilevetiden er den samme uden støjreduktion, men med denne slået til synker den til respektable 19 timer. Du kan også lytte videre med ledning, hvis batteriet løber tør. HD 4.50 BTNC sælges fra februar og vil koste ca. 1.500 kroner.

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Denne netværksafspiller er alt, hvad du behøver. Måske nogensinde.

En Grammy til Norge

Det bedste begynderkamera er blevet endnu bedre

Få bedre video-optagelser med en gimbal

JBL udfordrer Klipsch Reference

Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

En uge før Netflix lancerer sin første norske originalserie, inviterede streaming-giganten til gallapremiere i Oslo.

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Fotoprinter for hele familien

Endelig findes der en multiprinter, som giver store fotoprint af høj kvalitet i A3-format.