Redaktionen anbefaler

Årets Bedste 2019-2020

Konto på Lyd & Billede

Log ind Abonnement Abonner på magasinet Support abonnement: Tlf:89 88 28 33 Kontakt os

Sennheiser satser trådløst

Både små og store hovedtelefoner uden ledning blev vist frem i Las Vegas.

Sennheisers Momentum-hovedtelefoner er favoritter både hos os og forbrugerne. Deres hørepropper er virkelig lækre, og de trådløse hovedtelefoner har også fået rigtig gode anmeldelser.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Nu kombineres de to typer i modellen Momentum In-Ear Wireless. Som navnet antyder, er det et par trådløse in-ear propper, der let kan kobles til mobilen takket være NFC. De er lidt mere luksuriøse end almindelige hørepropper med hus i rustfrit stål og læder på nakkebøjlen.

Bøjlen indeholder batterierne, der giver generøse ti timers lyttetid, samt mikrofon til samtaler og knapper til at styre musikken og besvare opkald med. Lydkvaliteten sikres med AAC til Apple-enheder og aptX til Android-ditto. De kommer i butikkerne i januar til en pris af ca. 1.500 kroner.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Hvis man foretrækker at have gedigne ørekopper på hovedet, kan man tage et kig på Sennheiser HD 4.40 BT Wireless i stedet. De sidder behageligt, fordi de omslutter ørerne snarere end at klemme dem, og på grund af rigelig polstring.

Tilslutning er let takket være NFC og Bluetooth 4.0, og de har aptX lyd-codec for overlegen lydkvalitet med Android-enheder. Med indbygget mikrofon i den ene ørekop kan de også bruges til mobilsamtaler. Batterilevetiden skulle være hele 25 timer, og de udsendes i januar til ca. 1.100 kroner.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Sennheiser)

Hvis man vil have noget lignende, men bedre egnet til rejser, kan man vælge Sennheiser HD 4.50 BTNC i stedet. Som navnet antyder, har de støjreduktion, og desuden kan de foldes sammen. Lyden skulle være den samme, men pga. støjdæmpningen slipper man for forstyrrende baggrundsstøj i toget eller flyet.

Batterilevetiden er den samme uden støjreduktion, men med denne slået til synker den til respektable 19 timer. Du kan også lytte videre med ledning, hvis batteriet løber tør. HD 4.50 BTNC sælges fra februar og vil koste ca. 1.500 kroner.

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også<

Mark Levinson No.5105

Kommer til sommer

Du kan godt begynde at glæde dig til Mark Levinsons nye pladespiller.